Merhaba arkadaşlar. öncelikle forumda yeniyim konu yanlış yerde ise kusura bakmayın. benim şöyle bir sorum olacak, ben biraz para biriktirip kendime bisiklet almak istiyorum tahmini olarak 1500 TL civarı bütçe ayırabilirim. Benim almak istediğim bisiklet (link) model bir yarış hız bisikleti ve ben bu bisiklet ile şehirler arası turlara katılmak istiyorum. örnek olarak izmir civarlarında 200-500 km yol yaparım. bisiklet konularında acemi olduğum için biraz araştırma yaptım yarış bisikletlerinde yük taşıma yani 10- 20 kg taşıma zor oluyormuş galiba. sele takma gibi işlemler olmuyormuş. ama ben normal tur bisikleti almak istemiyorum görünüşü güzel ve ince lastikli bisiklet almak istiyorum. biraz uzun oldu farkındayım ama aklımda çok soru var ve yanlış seçim yapıp paramı boş yere harcamak istemiyorum özetle yarış bisikleti ile uzun turlara çıkabilir miyim? yarış bisikletime 10-20 kg taşıyabilecek kadar sele takabilir miyim? yardımcı olacak herkese çok teşekkür ederim 
Ek: Görüntüsü yarış bisikletine benzeyen tur bisikleti tavsiyesinde bulunabilirsiniz.
Ek: Görüntüsü yarış bisikletine benzeyen tur bisikleti tavsiyesinde bulunabilirsiniz.