Scudo Sports

Yol bisikleti fren pabucu seçimi

105 R7000 nin orijinal kartuşlarını çıkarıp linkini verdiğim Swissstop kartuşları taktık. İşlem bu kadar

Swissstop pabuçlar ile 105 pabuçlar arasındaki fark:Real Madrid ile Galatasaray arasındaki fark kadar. :D

Swissstoplara geçtikten sonra yokuşlardan artık bir Cancellara, bir Contador bir Sagan Bir Froomey gibi özgüvenli iniyorum. Eskiden kendimi güvensiz hissederdim inişlerde.
Hocam ben simdi gordum bunu. B'Twin papuclarla nasil indigimi siz gordunuz. Swisstop taksam direk isinlanirim o zaman sanirim :koptum: :koptum: :ssrtcbya:.

• Hahaha
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Hocam ben simdi gordum bunu. B'Twin papuclarla nasil indigimi siz gordunuz. Swisstop taksam direk isinlanirim o zaman sanirim :koptum: :koptum: :ssrtcbya:.
Şunu sana anlatamadım ya
''Power is nothing without control''

Şunu sana anlatamadım ya
''Power is nothing without control''
Ben ingilizce bilmiyorum ki :koptum:. Sonunu dusunen kahraman olamaz diye de bir soz vardi. Kahramanlar genelde sonunda oluyor ama olsun :ssrtcbya:.

Ben ingilizce bilmiyorum ki :koptum:. Sonunu dusunen kahraman olamaz diye de bir soz vardi. Kahramanlar genelde sonunda oluyor ama olsun :ssrtcbya:.

Ne alakası var kahramanlıkla.Son sürat ,kontrolsüz bir inişin neresi kahramanlık.Biz swissstop diye niye öneride bulunuyoruz, zor olanı kontrol altına alabilmek için.

Ne alakası var kahramanlıkla.Son sürat ,kontrolsüz bir inişin neresi kahramanlık.Biz swissstop diye niye öneride bulunuyoruz, zor olanı kontrol altına alabilmek için.
Jeton sonradan dustu zaten benim, belirtmeye calistim ama basarili olamadim :). Bu gucte degil ki ama. Yer cekimi, ivmelenme, Dunya'nin donusu, fizik, matematik bg. bg. bg. Neyse cok girmeyeyim :D.

Allah ne verdiyse yokuştan inmek için değildir Swissstoplar.Siz yokuşa çıkarken gösterin gücünüzü.Kumkısık yokuşunun dili olsa da konuşsa:krnz::snzdglsn::D Değil mi @Cemal Ç.
Sizide gorduk efendim Bozdag'da :kptmya:. Ozellikle Turgutlu uzerinden gidelim deyince beni dovmediginiz kalmisti :ssrtcbya:. Neyse unutalim bunlari :D.

@Cemal Ç. Bırak allasen.Yapamayacak olduktan sonra 1 günde 360k yapalım değil mi.Sanki Turgutlu üzerinden gitsek Belkahve'de patlamayacaktın:D
Onumude ki yil insAllah firsat olurda sizi Izmir'in bes tepesine surerim zorla. Hatta onunlada kalmaz soyle Cesme, Cunda, Bergama falan dolaniriz. Bakalim kim patlayacak :cool:. Ki siz yeni yaris bitirmis, alisik olacaksiniz ;).

Arkadaşlar merhaba bende yol bisikleti kullanıcısı olarak kafama takılan bir durum var u-break frenler yol bisikletin de şartmıydı mesela v-fren olsaydı nasıl olurdu bunun en büyük nedeni eksileri ve artıları ile nedir size göre.
Forumda bu konunun tartışıldığını ve fren telinin çekme uzunluğu ile alakadar olduğunu hatırlıyorum, o zaman epey ikna olmuştum. Konuyu bulursam linkini atarım.

@yavuzkosar Matematik Aslı bisiklet diyor.

Ama Aslı bisiklette olanın üzerinde Sram yazıyor. Sram sisteme uyumlu büyük ihtimalle.
Ama yurtdışında satan siteler genelde çift olarak yani her iki jant için veriyor. Aslı bisikletteki tek çift. Benim burda TL ile ortalama 120 TL ye geliyor çifti Alüminyum jant için. Karbon jantların ki biraz daha pahalı.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
ARKA FRENLER ALT TARAFTA KONUMLANDIĞI İÇİN ACAYİP KİRLENİYOR VE UFAK BİR TEMİZLİK YAPTIM :)

Ef9MON.jpg

Ef99m0.jpg
Ef90Cx.jpg
EffoUh.jpg
Effnvj.jpg
EffrCU.jpg
EffuV1.jpg
EffYYS.jpg
EffH9s.jpg

Arkadaşlar bu ürün nasıl kullanılıyor? Fren yüzeyi temizleyicisi diye almıştım zamanında bir işe yarıyor mu emin değilim, tecrübesi olan var mı?

(link)

RRmLYQ.jpg

Arkadaşlar (yol biskleti) 105 sete sahibim ve geçen hafta ilk defa yağmura yakalandım ve fren papuclari bana hayatı sorgulattı ve eve gelene kadar hatim indirdim :) bana yağmur performansı da iyi olan f/p ürünü tavsiyeniz ne olur? Saygılar.
Aynı frenlere sahibim galiba sizde de ultra 700 af vardı. Dediğiniz gibi yağmurlu havada sanki frene basıyorsun ama janta değilde boşa basılıyormuş gibi his veriyor bisiklet durmuyor.
@BerkEvren ve @hamlet2006 daha öncede de mavi swisstopları iletmişlerdi o zaman wiggle'da alışveriş yaparken nasip olmamıştı. 30$ gibi bir şeydi tanesi şuanda 20'ye düşmüş. Gördüğüm kadarı ile sadece kartuş alsak yetiyormuş. Bu ay içinde de frenleri halledersem şahane olacak. Sırasıyla wiggle'dan durano plus, spd ayakkabı işini ülke fiyatının yarısına halletim freni de yaparsam çok bir masrafım kalmıyor. Öneriler için teşekkürler.

Aynı frenlere sahibim galiba sizde de ultra 700 af vardı. Dediğiniz gibi yağmurlu havada sanki frene basıyorsun ama janta değilde boşa basılıyormuş gibi his veriyor bisiklet durmuyor.
@BerkEvren ve @hamlet2006 daha öncede de mavi swisstopları iletmişlerdi o zaman wiggle'da alışveriş yaparken nasip olmamıştı. 30$ gibi bir şeydi tanesi şuanda 20'ye düşmüş. Gördüğüm kadarı ile sadece kartuş alsak yetiyormuş. Bu ay içinde de frenleri halledersem şahane olacak. Sırasıyla wiggle'dan durano plus, spd ayakkabı işini ülke fiyatının yarısına halletim freni de yaparsam çok bir masrafım kalmıyor. Öneriler için teşekkürler.
Kartuslari bekliyorum bakalım 1 hafta oldu çıkış yapıldı gözüküyor, ben merlin'den aldım wiggle'da ödeme sorunu olmuştu ama yinede Türkiye fiyatına göre çok uygun oluyor. Merakla bekliyorum bakalım :)

@yavuzkosar merlinde 4 kasımda aldığım ürünleri 14 kasımda teslim aldım (Mersin ptt den)
Muhtemelen kargonuz gelmek üzeredir ?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Ben triban500 ü aldığım 2.günü üzerinde helen lüzumless pabuçları baradine 471c ile değiştirerek o konuda doğru yolu buldum. Tabii bir swisstop olmayabilir ama kuruda özellikle gayet iyi ıslakta da güven veriyor.

(link)

• Beğen
Tepkiler: galen
Geri