Scudo Sports

Yol Bisikleti Fren Kolu Sağ Sola Oynaması

Ecmel55

Üye
Tepki
17
İsim
Ecmel
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhabalar yol bisikletinde fren kolum sağ sola oynuyor bir arkadaş vidası gevşemiştir dedi ama tam emin olamadım kırılmış olma ihtimali var mı

Baya fazla sallanıyor bu arada elimle haraket ettirebiliyorum elimi koyuyuorum sağ dönerken sağa dönüyor sola dönerken sola dönüyor

decathlon'a götürmeli miyim yoksa kendim halledebilceğim bişey mi

gidon bandından dolayı olabilir mi acaba

Son düzenleme:
Scudo
Tek tek bunları yazacağınıza bir video atsaydınız Herşey Çok Güzel Olacaktı.

Fren kolu plastik kısmı geriye doğru kaldır.Kırık olup olmadığını , vidanın gevşek olup olmadığını göreceksin.
Ayrıca youtube dan da bu konu ile alakalı olarak bir çok videoyu izleyebilirsin.

@scottrek linkini atabilir misiniz ?

@trainspotting35 video da tam anlaşılmıyor ondan dolayı atmadım.Elimle bile oynatabiliriyorum yani dönerken bile sağ dönüyorsam sağa sola dönüyorsam sola yatıyor fren kolu.

@scottrek dediiniz plastik fren kolu üstündeki plastik mi ? bu arda gidon bandını açtım yine bir vidayla karşılaşmadım vidayi bulamyıyorum kırılmamış ama gevşemiş vida nerde acaba söyleyebilir misiniz ben bulamadım fren tektro rl520

pardon rl340

Son düzenleme:
bunlar size yardımcı olur.

Teşekkür ederim dün gece çözdüm kendi kenidme olayı :D gayet kolay bişeymiş ama benim frenin içinde olduğundan sıkma yarı fren kolunu açmak gerekiyor ondan biraz uğraştırıcı oldu.

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
@Ecmel55
Bir sıkıntı olursa Muharrem var şehir bisiklet siz ona gidin benden de selam söyleyin o çözer. Atakum da....

• Beğen
Tepkiler: Ecmel55
Geri