Scudo Sports

Yol bisikleti Ergonomik ayarlar videolu anlatım

Ferhat Köse

Forum Bağımlısı
Tepki
8.275
Bisiklet
Bisan
Bir kardeşim paylaşmış bence cok faydalı bir video yol bisikletine biniyorsanız izlemenizde fayda var..Eğer bisiklet püflerinde olması gerekiyorsa orayada taşınabilir yöneticiler tarafından.Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Teşekkürler paylaşım için.. Bunların türkçe versiyonlarıda vardır mutlaka bir yerlerde ama bu şekilde de apay bir şey anladım.. Şu an saat 04:56 ve bisikletimin başına gidiyorum ;)

size tek önerim olucak sele boyutunuzu ve diğer ayarlarınızı kaydedin çünkü unutupda seleyi indirip kaldırdıgınızda tekrar bu işleri yapmak çok sıkıcı :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederim bu bilgiler bu sitedede var yanılmıyorsam hakan yazman kardeşmizden bir kaç yıl önce okumuştum yada bir başkasıda olabilir dedigim gibi kimin yazdıgın tam hatırlamıyorum ama bu bilg
ileri unutmadım anlamadıgım bir dilde olsa konuyu bildigim için ne demek istediklerini gayet iyi anladım yinede sagol bunları bilmeyen arkadaşkalar var bunlardan faydalanırlar çalışmalarını devamını dilerim umarım bundan sonraki konular benim işme yarayan olur

@Enes SATANN

hangi sitede hatırlıyormusunuz

Konu biraz eskidi yeniden hortlamış teşekkür edenlere aynen teşekkürler.Derşan beyin söylediğine aynen katılıyorum yeri belirleyince işaret koymak en güzeli bende sorun yok sınıra kadar carbon kaplama yaptığım için zaten daha aşağı sokamıyorum istesemde :) jef direk youtube da arat ne ararsan cıkıyor özel bir siteye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
youtube a bakmıştım. doğru anahtar kelimeleri seçemedim belki de. Bulan arkadaş buraya yazarsa iyi olur.

bike fit , road bike fitting vs.vs.

@sonEr´´

ha anladım ben de "mountainbike sitting" yazıyormuşum eyvallah

Geri