Scudo Sports

yol bisikleti/dag bisikleti surmenin keyfi karsilasiyorsak

Frédéric Lapointe

Forum Demirbaşı
Tepki
1.349
Forumda bir arkadasin daglardaki turu izliyerek bir anda 3 yil binmedigim MTBem çok ozledim:River-102 :River-102

Ama daglarda veya ormanlarda sik sik gelen lastik patlamalari hatirladim ve bunu dusundum: en azindan asfalt yollarinda patlamalar seyrek oluyor :) :) .

yol bisikleti/dag bisikleti surmenin keyfi karsilasiyorsak !

(kendimi anlatabildim bilmiyorum)

Scudo
Yol bisikletindeki atiklik her zaman çok hoşuma gidiyor. Sonuçta hız insana zevk veren bir şey.

Dağ bisikletinde de adrenalin daha çok hissediliyor.

Şahsen en çok zevk aldığım şey Downhill.

• Beğen
Tepkiler: engin güner
Bence de Dağ bisikleti <3

Her ikisinden de büyük zevk almaktayım.MTB biraz daha hoşuma gidiyor. Kaçkar ve Delta Bisikletin yarışlarını sabırsızlıkla bekliyorum.

İkisinin de tadı ayrı . Bayadır dağ bisikletime binmiyorum canım çekti şimdi bak :) küsmüştür zaten bana , ara sıra gidip konusuyorum , pek yüz vermiyor :) gidonu bükük duruyor garibim :)

• Beğen
Tepkiler: halil fatih akbaş
mtb iyidir ya. kitle ön amortisörü, tak ince lastiklerini, al sana atak. olmadı maşasını değiş.:) ama aç kilidi, atla ordan burdan. bu zevk başka.

Her ikisinden de büyük zevk almaktayım, ama en çok yol bisikletinde hız hoşuma gidiyor.

yol bisikleti ile dağlarda sürmenin keyfi bambaşka :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: hakano
İkisinin konumu farklı. İşe gidip gelirken yol, dağ tepe ise dağ kullanmak istiyorum ve ileride de bir yol bisikleti inşallah alacağım. İyi günler.

@Adem Gül

bende citybikeçılardanım... Düz ve büyük lastikleri ile düz yolda akıyorlar mübarekler...:)

dağı her yerde bulamazsınız ama yolu her daim bulabilirsiniz,, bu nedenle yol bisikletinden gayrısı yalan :p

Geri