Scudo Sports

Yol bisikleti: Carraro Vs Focus

aslovesas

Üye
Tepki
1
İsim
Taylan Özgür
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar. Focus lost lagoon bisikletimin yanına bir de yol bisikleti almak istiyorum.Ama Carraro cr race 052 ve Focus variado 3.0 arasında kararsız kaldım. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi duymak istiyorum. Şimdiden çok teşekürler.
(link)
(link)

Scudo
İkinci el mi düşünüyorsunuz? Focus Variado 3.0 2012 den sonra üretilmemiş gibi görünüyor(yanlışım olabilir).

Evet focus variado 3.0 ın 2. elini düşünüyorum

Bende 052 var memnunum.

@KuzuBoyz
Canlısı varken ne gerek var uğraşmaya? :)

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/befunky_null_1-png-png.7100/

• Beğen
Tepkiler: Ahmet-E
@KuzuBoyz
vayy güzel hareket olmuş, üst boruyu niye yamuk yaparlar hiç anlamam

Üst borunun yamukluğu bençe çok güzel bir estetik hava katıyor ben carraro diyorum

Peki sizce donanım olarak hangisi iyidir?

@aslovesas
Aynı ikisi de.

@Fırat Y.

Yanılmıyorsam üst borunun yukarıya doğru kavisli olduğu kadrolarda tırmanış için bir avantaj söz konusu, tam tersi düz olanlarda ise düz yol için bir avantaj durumu söz konusu.

Focus için konuşursak, garanti dışı (tahminen) ve ikinci el oluşu sizin için problem değilse gayet mantıklı bir tercih. Carraro'da oldukça şık bir model, ama ben olsam Focus varken Focus alırım.

• Beğen
Tepkiler: aslovesas
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar büyük ihtimalle focus alıcam

• Beğen
Tepkiler: Yigit Kabadayi
Bence carraro daha guzel duruyor. Manavgatta oturuyor gorunuyorsunuz. Bulusalim ara sıra.

Focus'un ikinci eli ne kadar bilmiyorum ama 500 600 euro civarındadır diye tahmin ediyorum. Bu durumda şu seçenekleri de değerlendirebilirsiniz
(link)
(link)

@Çağrı Soylu
focus.gif

anlaşılan bende klasikciyim :)

Geri