Scudo Sports

Yol bisikleti "cannondale caad 3"

Bike-City

Aktif Üye
Tepki
32
Sıfır gibi çok temiz... Shimano 105 Set.. 58cm Kadro Fiyat: 850ytl Piyasası 2000ytl olması lazım!! kredi kartına Taksit yapabilirim..

http://img514.imageshack.us/img514/2320/18082007002zn5.jpg
http://img406.imageshack.us/img406/341/18082007001gs5.jpg
http://img514.imageshack.us/img514/7683/18082007003vz2.jpg

Scudo
arkadaşlar, bu yeni bir satış..
yeni sahibi satıyor..
satış fiyatını mal sahibi belirler...

polemiğe girmeyin....

@OnurC
Yol bisiklet hakkında hiç bir bilgim yok:( Kollar Stı Sağdece bunu biliyorum... Kusura bakmayın:(

Bisikletin toplamı kaç kg?

Bisikletle ilgilenmiyorum, merakımdan soruyorum.

tamam kardeş ben alıyorum bisleti geçenlerde 700 e satıyorlardı almamıştım 850gayet iyi 150 ytl zarardayım gayet iyi

Nasıl yani? Aynı bisikleti başkası da mı satıyordu? Ve şimdi 150 ytl zamlandı mı? Anlamayan adam için bile o zaman pazarlık 700 ytlden başlar direk :)@treks

Bisiklet senin değil mi arkadaşım kaç model olduğunu bilmiyorsun... Kaç model bu bisiklet? Ağırlığı nedir? Fiyatını sormuyorum bile; benim için 700 ytlden başlar pazarlık :) O da siz dediniz diye :) Teklifim daha da aşağısında olacak :)@Bike-City

Son aldığım özel mesaja göre bisiklet Amre'nin imiş. Detaylı bilgi için de telefon bırakmış sağolsun. Pazarlığa giriş şartım belli, şahitsiniz tavan 700 YTL'den başlar dedim ve pm aldım ona göre :) :) :)

selim kardeş bisiklet yanılmıyosam 2000 model vites shimano 105 18 vites
ağırlığı 8,8 kg ben arkadaşa satsın diye söyledim ama o da foruma koymuş yanlışlıkla benim ilan kilitlenince farkına vardım bende bisiklet şu anda bende
fiyatta 650 ytl olur diye daha önce söylemişdim ama ciddi isen konuşuruz

Bu bisiklet 26" olan bisiklet değil mi? Tamam hatrladım. 8,8 kg iyi bir rakam fakat 2000 model demek. Biraz düşünmem lazım. Almak isteyen olursa alsın, beni düşünmesin.

Kusura bakmayın ben bisiklet konusunda biraz cahilim. Acaba buna biraz daha tekerlek takmam mümkünmü, buralarda (anamur) yollar pek yol bisikletine uygun olmayabilir. Olursa alıcam, burada mecburi hizmet bitince seneye bikaç yüz altına satarım olmadı
olur mu?

pardon....biraz daha kalın tekerlek demek istedim...ha haha....

@aeron
Hiç denemedim Kalın Tekerlike takmayı ama bilidğm kadarı ile 1,75e kadar yolu vardı...

Şimdi en son fiyat neydi?650 mi denilmişti? Kargo bana ait, kaça anamura yollanabilir acaba? benim boyum 186, biraz küçük mü olur acaba...gidonu düz yapmak ve tekerlekleri belki biraz kalınlaştırarak modifiye etmek istiyorum, yapılabilir değil mi? Galiba alıyorum...

@aeron

Bu kadronun boyu tam size göre. Kalın lastik takabilirsin çok kalın olmamak şartıyla. Düz gidon da takabilirsin ama bu stı kollar düz gidonda sağlıklı çalışmayabilir.

@aeron
fiyat 650ytl kargo hakında bir bilgim yok.. ama en uygun şekilde göndericem emin olabilirsiniz:) gidonu düz takabilirsiniz ama vites fren kollarını değiştirmek lazım.. bende modifiyeye gerek yok fazlalıla işini görür..

Geri