Scudo Sports

yol bisikleti aynakol göbeği üzerindeki vites teli yönlendirme aparatı ( kırıldı )

emrahozkan

Forum Bağımlısı
Tepki
1.757
Bisiklet
Cube
http://s11.postimg.org/m837r87v7/IMG_20140611_190011.jpg

Merhaba, bunu yeni fark ettim tel kadro üzerinde gidiyormuş resmen, biraz çizmiş tabi kadroyu, erdoğanlar bisiklete bıraktım yaparız dediler bakalım ne olacak?

bisiklet focus variado, bence bu kısmını biraz kalitesiz yapmışlar, caad10 inceledim çok daha iyiydi onunki.

Scudo
@Gökhan Toros

kargosu kendinden pahalıymış, link için teşekkürler, bir tane yedek alınabilir birşeyler alırken

Aliexpress, deal extreme ya da eBay gibi sitelere baktım mı? Kargo ücretsiz bulabilirsiniz belki.

Neden herkes yabancı siteleri öneriyor bu parçalar bizim bisikletçilerde de vardır illa ki madem 10-15 liralık bir şey.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Kazankaya

Erdoğanlar bisiklette buldum, aynısı değil ama uyar diyor, 5 euro zaten. Ama ufak bir işçilik var ön ve arka vites telleri sökülecek tabi vites ayarı yapılacak, bu parça olmazsa kadroya tel zarar veriyor biraz çizmiş bile...

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Kazankaya

Türkiyedeki bisikletçilerin internet siteleri kapsamlı değil ve stok bilgileri güncel değil.
Ellerinde var mı yok mu bakmak, bulmak, kestirmek imkansız.
O nedenle yabancı bir siteden örneğini vermek çok daha kolay oluyor. Sorun yaşayan arkadaş ne araması gerektiğini ve yaklaşık olarak ederinin ne olduğını görüyor.

(link)
Havale ile 4,51 TL, yaklaşık 3 hafta önce aldım ve taktım, sorunsuz kullanıyorum. Datça'ya kargosu, 20 başka ürünle birlikte 7 TL gibi birşey tuttu.
Takarken vidasını fazla sıkmayın. Sizdekinin kırılmasının nedeni, montaj sırasında allen vidanın fazla sıkılmasından gibi gözüküyor.
Kolay gelsin...

teşekkürler, parçayı erdoğanlar bisiklette değiştirdim, gitmişken bakım gibi oldu vites ayarları falan düzeldi... evet alyan fazla sıkılmış gibi görünüyor yoksa kolay kolay bozulmaz diyor usta

Geri