Scudo Sports

Yol bisikleti ayakkabısı hakkında

1 no büyük alsan yeter fazla uzamaz bence benim 2 seneedir uzamıyo

Scudo
Anladım.Bir karar verme zamanım geldi,bir şeyler yapacağım artık.Tesekkur ederim.

Kalıplar degistigi icin yine o konular karışıyor.Yurt dışı siparişlerinde bahsedilen gibi turkiyede deneyip almak mantıkli olabilir.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takipteyim konuyu bende düşüniyorum ama şunu duymuştum spd ayakkabıları normal ayakkabıya göre 1 numara büyük almak grekiyormuş, kullanan arkadaşlar buna bir açıklık getirse süper olur

Ben çevremde kullanan insanlardan aldığım bilgiyi paylaşayım;

Shimano marka ayakkabılarda 1 numara büyük alınması durumu var.Fizik marka ayakkabılar ise normal numaranız kaç ise aynen o numarayı alabiliyorsunuz,tam oluyor.(kendim denedim)

Ayak numarasi cm hesabi yazar. Ölcüp al yoksa yanlış cikar, ayrica seneye de giyerim diye büyük alirsan o ayakkabinin hicbir anlami kalmaz :)

Anladım,teşekkür ederim [emoji4]

(link)

ben bunu kullanıyorum. günlük spor ayakkabıda 42 giyiyorum yol bisikleti ayakkabısında 43 numara giyiyorum.

Güzel ayakkabı hocam,keyifli sürüşler dilerim.

Anladım,yani dediğim gibi sanırım burada deneyeceğim birkaç bisikletçiye uğrayıp.Sonrası yurt dışı alımı olabilir.İçime sinmezse de artık burdan kazıklanacağım gibi.Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: gokberk88
Ayakkabıyı ve pedalı Merlin'den siparis verdim.Geldigi zaman görüşlerimi paylasacagim.

Mavic Aksium 2 Elite 2016 modeli

Herkese teşekkürler yardim icin :)

Shimano ro65 sorunsuz kullandım diyebilirim.
R540- A520 pedal ile eşleşmektedir.

Bütçene uygun olduğunu düşünüyorum.

(link)
(link)

ikisinden de inanılmaz memnunum. Pedallar çok hafif. Kalleri plastik bozuk yolda yürüyünce zarar görüyorlar ama daha kaliteli bir kal alıp çözülebilir sorun. ben 45 numara spor ayakkabı giyiyorum bunun 46'sı tam oldu bana.

Bende spd pedal ve ayakkabısını aldım fakat yol için olanından almadım. Tek taraflı deore xt platform spd pedal ve shimano mt44 ayakkabı iyi bir ikili oldu

Konu benim için kapandı diyebilirim.Shimano RP3 ve R540 pedal sahibiyim.Decathlondan aldım ikisini de, gayet uygun fiyattalar şu anda.Pedalı en ucuza alabileceğiniz yer decathlon, aynı şekilde RP3 'te en ucuz decathlon'da denebilir.

Ama araştırma içinde olan arkadaşlar için konu kalabilir, belko yardımı dokunur.Herkese çok teşekkür ederim bu yoldaki yardımınız ve görüşleriniz için..

shmnao shr-r191 model ayakabım var sıfır kutusunda ihtiyacı olan varsa ulaşın satıyorum sıfır hiç bir şekilde kulanılmamışdır güzel ayakabı 45 numara ama 44 giyene oluyor

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Hayrlı olsun RP5 i incelemiştik zamanında hala da kullanıyorum gayet de memnunun fiyatına göre başarılı.

7-8 ay önce aldığım yol bisikletinden sonra sıra ayakkabı ve pedalı değiştirmeye geldi . Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

Jant almak mı yoksa spd pedal artı ayakkabı almak mı?

Geri