Scudo Sports

İptal Edildi yol bisikleti arıyorum bilginize

Tepki
0
Merhaba arkdaşlar buraya yeni üye oldum iykide olmuşum bi çok konuda fikir elde etmemi sağladı.. ve uygun fiyatlarda bi yol bisikleti almaya karar verdim.Gözüm geoteck master marka bisiklete takıldı ama sıfırı beni aşıyo ondan geoteck olur başka olur farketmez 2. el bir yol bisikleti arayışındayım boyum 1.65 yani sanırım kadro en fazla 52 olması gerekiyo (yalnışsam düzeltin) bunuda belirttikten sonra uygun tekliflerinizi bekliyorum arkadaşlar..

Scudo
en fazla 52 demişsiniz, 52 sanırsam fazla gelir, bacak boyunuz da onemli tabi ama daha kucuk bir kadro bakınız. butcenizi belirtirseniz satış yapabilecek arkadaslar daha kolay yardımcı olurlar size.

elimde size uygun sıfır ayarında bisan var full sora sistem bisiklet beyaz yanında km saatini hediye olarak vericem.düşünürseniz pm atın.görüşelim.fiyat olarak 700 ytl düşünüyorum ama pazarlık yaparız.

@Tuonela

teşekkürler bilgi için.. bende çok emin olamadığım için 52 dir en fazla diye düşündüm..şimdi yol bisikletleri için olan kadro boyuna tekrar baktım da sanırım 48-51 cm olması gerekiyomuş

@cyclist_43

resimleri varsa görmek isterim ve kadro boyutu,ağırlığı gibi detaylar nedir acaba biraz bilgi verebilirsen sevinirim:eek:

fiyat olarak çok emin değilim aslında ama 300-400 ytl civarları tercihim olsada bisiklete göre durum değişebilir.kasarsam belki 600 civarlarında da düşünebilirim diye düşünüyorum çok hoşuma gitcek bişi çıkarsa

@cyclist_43

evet resimleri inceledim ama kadro boyu ve ağırlığı gibi detaylarda daha net bir bilgi verebilirseniz daha yardımcı olur

ben size eski kromoli bir kadro alıp toplamanızı öneriyorum, bu sayede bisiklet mekaniği ile de ilgili çok şey öğrenebilirsiniz. Hem klasik bisikletler kadar estetik ikinci bir ulaşım aracı yoktur : )

@MertDokur

aslında bende o şekilde yapabilmeyi çok isterdim hatta düşünmedim değil keşke yapabilseydim ama kendi kendime hiçbişey bilmeden kadro alıp toplamaya cesaret edemiyorum açıkcası :bilmiom:

@Turhan Evci

teşekkür ederim linki inceledim ama sanırsam kadrosu 56 yani benim için çok büyük kalıyo.ben kadrosu 50-51 olarak istiyorum bu yüzden de pek bulamayacağımı düşünmeye başladım..

Geri