Scudo Sports

Yol bisikleti alırken yardımcı olan herkese teşekkürler

@alper 76
O zaman takipteyim. Ölçülerimiz neredeyse aynı çünkü.
56 kadro kullanıyorum ve büyük geldiğine artık kesin kanaat getirmek üzereyim.
Yeni bisikletimde 54 kadroya ineceğim. Selem bacaklarıma uygun yükseklikteyken çok alçak bence.
Kollarım ise çok gergin. Gidonu alttan tutarak sürmek ise çok zor oluyor zaten, uzanamıyorum.
Birkaç yüz km yapmadan emin olamıyor insan. Mağazada ne kadar denerseniz deneyin...

Scudo
Doğrudur, ben aldıgımdan beri yağmur yağıyor mersinde, ancak uzanma sıkıntım vs. yok. Bacaklarda da prıblem yaşamıyorum ancak uzun uzun kullanmadan dediğiniz gibi bir karar vermek çok doğru değil.

@minimalist bacak boyu vs üzerine oturdugumda vs sıkıntı yaratmadı. Santim santim de ölçmedim scott un sitesinden kontrol ederek karar verdim. Eski bisiletim 48 kadroydu onu eşim şimdi bayılarak kullanıyor. (resimdeki bisklet)

Uzun yol yapman çok şey anlaşılmıyor, bisiklet almama neden olan şey de bu oldu.

@alper 76 Alper bey Maşallah diyeyim de nazar değmesin renk uyumu mükemmel.. kazasız belasız günlere inşallah :)
paylaştığınız link alım yaptığınız site sanırım dimi bike and outdoor istanbul.. herhangi bir problem yaşadınız mı burasıyla ilgili ve sitede yazan fiyattan aldınız sanırım ve scott başka nereden alınabilir ? tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim.

Evet bike and outdoor dan aldım. Aslında çok da girmek istemiyorum böyle şeylere. şirketteki arkadaşlar ilgili ve kibardılar ben görmeden denemeden almak zordndaydım Mersinde olduugum için. Parayı gönderdim, sağolsun bir arkadaşımdan borç aldım halledeceğiz sonrasını
Beşiktaş şube den göndermişler ben KAdıköydeki arkadaşlarla telefonda konuştum internetten satış yapıpı EFT ile parayı gönderdim . Son kalan S20 buymuş, bana öyle dediler.
Kargodan ise memnun kaldıgımı söylesem de olur söylemesem de... Neden derseniz kutu pırıl pırıldı açmaya gerek görmedim. Hiç ezik vs yoktu güvendim.Ama en azından bana mesajla bir bilgi verilebilirdi N11 den 20TL lik bandana aldım adamlar SMS atıyorlar ürün şurada ürün burada diye. 3000TL lik biislet alıyorsun adamlar içine plastik bir pedal koymuşlar o kadar! SMS bilgilendirme yok kargodan dolayı...
ZAten ben yokken eve gelince iş dönüşü yolda buluşup arabanın arkasına atmak zorunda kaldım kutuyu. Evde açıp taktıgımda ise arka maşada minik bir çizik gördüm. BU ARADA HİÇ BİR KÖPÜK VS KUTUDAN ÇIKMADI ÖYLE KOYMUŞ ARKADAŞ!!! Önemsenecek kadar büyük değil dediğim gibi küçük. Sinek küçük ama mide bulandırır denir ya...
Bıkeandoutdoor u arayıp bildirdim, kutuya koyan SALAK ile ilgilenmişler vs... Beşiktaş şubeyi de aradım oraya da bilgi verdim.
Sonuç: Bisikletimi seviyorum, ama
1-herkes işini özenle yapmalı kutunun içine insan köpük vs koymadan koyar mı bunu?
2-böyle bir mal SÜRAT KARGO gibi dandik bir kargo yerine adam gibi bir kargo ile gönderilmeli, SMS bilgilendirilmesi yapılmalı.
3-Pedal için teşekkür ederiz küçük de olsa bir jest oldu ancak bisikleti geri de gönderebilirdim. Bu nedenle bana geri dönülüp özür dilenebilirdi. (Telefonda ben arayınca arkadaşlar çok özür dileriz vs dediler... sağolsunlar)

Yazmak istemediğim şeyleri de yazmış oldum, firma ve çalışanlar bundan dolayı sıkıntı duymasın istedim, fazla büyütecek bir şey yok . Olsaydı benim tepkim de farklı olurdu.
Kimseyi üzmek istemedim ben de fazla önemsemedim küçük bir çiziği... Önemli olan bundan sonrası

@Yunus M. teşekkür etmeyi unutmuşum pardon dostum
takıldıgnız bir durum olursa özelden de yazabilirisniz

Merak ettiğim bir şey var belki alakasız ama kusuruma bakmayın @alper 76 , bilen vardır diye soruyorum, bu bike and outdoor dan elden bisiklet alımında iskonto, indirim vs. bişeyler yapmıyorlar mı?

@minimalist ayarlı bir gidon boğazı ile kol sorunu çözülebilir... Sele ise indirmenize rağmen yukarıda mı? ayaktayken orta boru bacak aranızı rahatsız ediyor mu? bunlar önemli. Bende bunlar yok.. ancak bir haftas sonra görüşürüz tekrar...

@batuhangurcan Abi vallahi bilmiyorum ben de onu dedim peşin ödüyoruz %5 ten daha fazla olmalı dedim. ANcak ürün zaten indirimdeymiş...Aynı fiyata aynı donanım bir de FOCUS var onu da önerebilirim.
Türkiyedeyiz her şey mümkündür....

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
Kazasiz Belasiz Keyifli Pedallamalar

@alper 76 hocam gene internet alımında neyse de, yüzyüze alınımda yapmaları gerek bence, yani en azından kış sezonu.

@batuhangurcan elden alırken belki kargoyu düşerler sonuçta siz 1000 km uzakta değilsiniz.
Ben Sürat kargo olmasın deyince başka kargoda 200TL fark ödememiz gerekir anlaşmalı kargomuz Süret dediler bekledik geldi...

@injector teşekkür ederim sağolun

@alper 76 teşekkürler Alper bey gayet iyi açıklamışsınız durumu.. aslında forumda bunlarında paylaşılmasının daha sağlıklı olduğu düşüncesindeyim çünkü çoğu ilimizde kaliteli markaların bayilikleri yok ya salcano ya da bianchi var her köşede. bu sebepten çoğu kişi internet alışverişine yönleniyor ister istemez en azından hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu anlayabilelim. ama yaranızı deştiysem kusuruma bakmayın..

@Yunus M. Etaüfirullah olur mu? zaten çiizk denilecek bir şey değil. Hatta ben ilk önce bant artıgı zannettim ...Önemli değil
adamlar zaten bizim forumdan çekiniyorlar çalışanların çoğu belki hepsi foruma üyedir diye düşünüyorum, onlar da farkındalar dünya küçük artık..
Bir de aynen iade edebilir, paramı alabilir ve daha önce arada kaldıgım Focus u aynı fiyata da alabilirdim ama 3 aydır yoruldum artık. Yağmurlarda dolayı binemedim de..
salonda yanında çay içiyorum 2 gün sonra 1 hafta olacak
koyverdik gari :):):)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@alper 76 bu kış sezonu nasip olursa bende bi yol bisikleti edineceğim, ama her kafadan farklı bir ses çıkıyor, yok baştan düzgün vites sistemiyle başla kadro pek önemli değil, uzun süre kullanacaksan iyi kadro al vites sistemi önemli değil gibi gibi. Bende çok fazla kararsızım aklımda bi ton bisiklet var, şimdi de scott speedster 60 a gözüm kaydı, vites sistemi tourney olmasına rağmen beni tatmin edeceğinden şüphem yok fakat bu adamlar 1800 diyor bisiklete, en azından bi 1400-1500 yapsalar ki alınabilitesi olsun. Anlıyacağınız kafam çok karışık, konunuzu da kirlettim kusura bakmayın.

• Beğen
güvenilir bir firma diyebilirim kesinlikle... sadece ben bkelentilerimi de yazmış oldum . Kutuayan elemanla da zaten bayagı bir ilgilenmişler anladıgım kadarıya teşhirde-açıkta duran bir bisikletmiş

@alper 76 kesinlikle renk uyumu çok güzel Scott sarı bıktırıcı renk detaylarından sonra çok güzel renk ve desenler bulmuş .

@batuhangurcan Ben 3 aydır araştırıyorum, forumda boyunuza uygunsa çok iyi d tan urumda güzel bir Lapierre var 58 kadro. Bir de geçen gün bir trek gördüm onlara bakın S60 daha iyi donanımları var. Sahibinden de de bir s60 vardı ama bunlar daha iyi gibi...istanbuldaysanız çok bulursunuz.
Ben hesaplayınca bana bunu almak çok daha makul geldi gidiş geliş 300 masrafım olacaktı bir de almazsam boşa gidecek bir para... Kargo desen o da sıkıntı olurdu. 2013 S20 ya 2100 vereceğim+150 kargo2350 edecek 2950 ye bunu aldık... kafam rahat.

@Yunus M. sağol yunus dostum bir gün beraber inşallah :)

@Hasan Saylık teşekkür ederim

• Beğen
@alper 76 hocam taksit durumundan 2.el sıkıntılı, nakit param olsa forumdan ikinci el alabilirdim ama bir de biraz heves ediyorum ilk yol bisikletim, 0 olsun şöyle kız gibi falan fistan, kafamda kuruyorum hep bişeyler :)

@batuhangurcan dostum pırıl pıırıl bisiklet bu dediklerim
Satılık - Lapierre Audacio 400/Temiz, acil
bu arkadaşınkini istemiştim mesela ama 58 kadroydu sonradan eldeki para başak yere gitti...kış sezonu gelince şimdi daha çok ürün düşmeye başlar forumdan bol bol okumanızı tavsiye ederim. Öyle düşünmeyin, bilen biri ile gider bakarsınız istanbulda olmanın artılarını kullanablirsiniz.

@alper 76 dediğim gibi hocam nakit para sıkıntısından ötürü ikinci el olmaz gibi, nakit param olsaydı ikinci eller de benim için çok iyi olurdu, kullanılmamış 0 gibi bisikletler 0 fiyatından çok daha düşük fiyata daha alınası oluyor. Hayırlısı olsun diyelim hocam. Teşekkürler güzel fikirleriniz için.

rica ederim, sizi anlıyorum çünkü dediğim gibi ben de 2. elde çok dolanıp nakte sıkışınca takside girdik...

• Beğen
Tepkiler: Batu Gürcan
Geri