Evet bike and outdoor dan aldım. Aslında çok da girmek istemiyorum böyle şeylere. şirketteki arkadaşlar ilgili ve kibardılar ben görmeden denemeden almak zordndaydım Mersinde olduugum için. Parayı gönderdim, sağolsun bir arkadaşımdan borç aldım halledeceğiz sonrasını
Beşiktaş şube den göndermişler ben KAdıköydeki arkadaşlarla telefonda konuştum internetten satış yapıpı EFT ile parayı gönderdim . Son kalan S20 buymuş, bana öyle dediler.
Kargodan ise memnun kaldıgımı söylesem de olur söylemesem de... Neden derseniz kutu pırıl pırıldı açmaya gerek görmedim. Hiç ezik vs yoktu güvendim.Ama en azından bana mesajla bir bilgi verilebilirdi N11 den 20TL lik bandana aldım adamlar SMS atıyorlar ürün şurada ürün burada diye. 3000TL lik biislet alıyorsun adamlar içine plastik bir pedal koymuşlar o kadar! SMS bilgilendirme yok kargodan dolayı...
ZAten ben yokken eve gelince iş dönüşü yolda buluşup arabanın arkasına atmak zorunda kaldım kutuyu. Evde açıp taktıgımda ise arka maşada minik bir çizik gördüm. BU ARADA HİÇ BİR KÖPÜK VS KUTUDAN ÇIKMADI ÖYLE KOYMUŞ ARKADAŞ!!! Önemsenecek kadar büyük değil dediğim gibi küçük. Sinek küçük ama mide bulandırır denir ya...
Bıkeandoutdoor u arayıp bildirdim, kutuya koyan SALAK ile ilgilenmişler vs... Beşiktaş şubeyi de aradım oraya da bilgi verdim.
Sonuç: Bisikletimi seviyorum, ama
1-herkes işini özenle yapmalı kutunun içine insan köpük vs koymadan koyar mı bunu?
2-böyle bir mal SÜRAT KARGO gibi dandik bir kargo yerine adam gibi bir kargo ile gönderilmeli, SMS bilgilendirilmesi yapılmalı.
3-Pedal için teşekkür ederiz küçük de olsa bir jest oldu ancak bisikleti geri de gönderebilirdim. Bu nedenle bana geri dönülüp özür dilenebilirdi. (Telefonda ben arayınca arkadaşlar çok özür dileriz vs dediler... sağolsunlar)
Yazmak istemediğim şeyleri de yazmış oldum, firma ve çalışanlar bundan dolayı sıkıntı duymasın istedim, fazla büyütecek bir şey yok . Olsaydı benim tepkim de farklı olurdu.
Kimseyi üzmek istemedim ben de fazla önemsemedim küçük bir çiziği... Önemli olan bundan sonrası
@Yunus M. teşekkür etmeyi unutmuşum pardon dostum
takıldıgnız bir durum olursa özelden de yazabilirisniz