Scudo Sports

Yol bisiklet spd pedal boyut ve resim ihtiyacı.

Scudo
Raşit konu yol bisikleti spd diye açıldı zaten :) yani spd sl :)) yanlış anlaşılmadan dolayı üzgünüm.

Hep destek tam destek Ayhan kardeşim her zaman yardimci olmaya çalışacağım

Bugün başlangıç için çok büyük ilerlemeler kaydettik :) 9 dan beri beyin fırtınası yapıyorduk daha eve yeni girdim. Umarım çok güzel şeyler çıkacak :) değerli arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler özellikle Emrah ve Gökhan manevi desteğiniz için minnettarım :) (gökhan ilk parti ayakkabıyı senin için yapacağım, hatta sana tester olarak gönderebilirim resistance (türkçeye çeviremiyorum bunu) ve sağlamlığı denemen için, daha detaylı facebooktan konuşalım yarın.
Emrah projenin manevi babası olduğu için ona altın varaklı ayakkabı yapacağım :)))

Custom olmayan ilk spd sl pedal az önce atölyeden çıktı! Bisikletimin rengine uygun spd sl ayakkabı bulamadığımdan ve elimden bu işler fazlasıyla geldiği için kendim yapmak istedim. Ayakkabılar adidas ın dünya kupası özel seri kramponları gayet sağlamlar.http://img.tapatalk.com/d/14/08/22/a8ure8a7.jpghttp://img.tapatalk.com/d/14/08/22/uze5adad.jpg custom ayakkabı için son 1 ay kaldı ilk denemeleri önümüzdeki hafta yapacağım. Tabi önce muhasebesel hesapları, maliyetleri işçilikleri hesaplamak gerekli ama bu işten kar etmesem bile sırf ülkemizde de elit bisiklet ekipmanı üretimi yapıldığını insanlar görsün diye bunu yapacağım. Herkese sevgiler..

Bu arada kal ayarları yapılmadı, dükkanı kapatıyorum diye uğraşamadım vidaları atıp geçtim. Daha açı ayarları (spd sl pedalın normal ayarları) yapılacak.

@Ayhan Kıravat

Ayhan abi mtb için de düşündüğünüz projeleriniz vardır herhalde :)

@Ayhan K.

şerrrrefsizim aklıma gelmişti...

konuyu hortlatalım da ayhan abimizden haber gelsin :)

Gökhan Toros üstadımın bilgileri ve benim girişimim doğrultusunda çok hızlı ve doğru yol kat ediyoruz :) kafamda 2 yıldır var olan bu projeyi hızla gerçekleştirmemi sağlayan ve gerek tasarımda gerek fikir olarak değerli fikirlerini esirgemeyen Gökhan arkadaşıma sonsuz teşekkürler :)

Son olarak; çok az kaldı :))

olursa bitane de ben yaparım

Geri