Scudo Sports

Yol bisiklet önerileriniz

@Lenora Nora

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, mantıklı olan biraz daha para biriktirip xrs 040 2015 model almak dediginiz gibi gidon ve gidon bogazıyla ugrasmak istemem xrs 040 1340 tl ye buldum 2015 sora setli 1400 +200 tl demissiniz o ne içindir dostum? Ve hic yol bisikleti kullanmadim bisiklet kullanirken rahatlik ve hafiflik on planimda yol bisikleti dogru tercihmidir sizce?

AYRI OLARAKTA BU MODELİN RENGİNİ BEGENDİM FİYAT XRS 040 2015 İLE HEMEN HEMEN AYNI FİYAT OLARAK XRS 040'LA KARŞILAŞTIRIRSAK HANGİSİNİ TERCİH ETMEYELİM SİZCE?

(link)

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Scudo
@AhmetYılmaz56 Merhaba hocam ;
Tamam onu bosverin zaten en iyi kararı vermissiniz Salcano XRS 040 (2015) İle. :) Artık renk secin gerisini dusunmeyin ve fiyatıda iyi bulmussunuz dogrusu sevindim.Simdiden hayırlı olsun.XRS 040 ın her rengi hos ama ben beyaz alırdım zevk meselesi diyelim. :)
Yol Bisikleti icinse bence o fiyata iyi tercih yaptın.Seni memnun edicektir diyorum.SORA Set güzeldir.
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Tepkiler: AhmetYılmaz56
@Lenora Nora cevabınız için bir kez daha teşekkür ederim XRS 040 (2015) almak en mantıklı gibi ve ay sonu alacağım İnşaAllah, renk olarakta zevk meselesi dediğiniz gibi benim tercihim siyah kırmızından yana olacaktır şimdiden iyi forumlar :)

Salcano çok düşünmeyin CARRARO 012 iyidir,araştırın tabi

her bakımdan

dostum boşa para verme derim bn biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın. CARRARO al gözün kapalı

@AhmetYılmaz56 bence kimsenin lafına bakma al salcano bendede salcano var emin ol pişman olmazsın bende bianchi vardı çok pişman oldum bende bayramda xrs060 alacağım.

@AhmetYılmaz56 Tesekkür ederiz Sizede. ;) Simdiden hayırlı olsun...
İyi Forumlar Dilerim.

@air28-3 Merhaba;
Ben Carraro 052 Sahibi olarak Salcano XRS 040 alsın diyorum. SET-Kadro En iyi F/P ürünü.
Siz neye dayanarak alma diyorsunuz?.
Dİyorsanız su sebepten diyin..Carraro Salcanoya göre iyi bende secicimi o yüzden yaptım fakat. Söz konusu 950 TL YE XRS040 SORA SET li bisiklet alıyorsunuz.Eger Carraroda alıcak olsaydınız aynı Komponentli fiyat 1500 TL den oda en az! az olmazdı.
Saygılar
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Tepkiler: AhmetYılmaz56
set olarak salcano tamm ama carraro daha sağlam dünya markası kendini kanıtlamış,her ikisini de kullandım benim tercihim carraro dan yana arkadaşım

Triban 5 1199 liraya düştü decathlonda. İyi bir alternatif olabilir aklınızda bulunsun.

@air28-3 Merhaba;
Her ikisi dediginiz Salcano XRS040-Carraro 012 'dir.Siz kullanıp Carraro derseniz sahsi fikrinizdir Saygı Duyarım.Fakat bir anket yapılsa Set-Kadro vs vs Diye acık ara fark XRS 040 Alır.
Sonuc olarak Marka ama tek basına marka ise yaramaz.Cok iyi Markanın cok kötü ürününü almaktansa orta sekerli markanın iyi ürününü almak daha iyidir.Özellikle bu fiyat-Set karsılastırmasında.Buda benim sahsi Görüsümdür.
Saygılar.
İyi Forumlar Dilerim.
EDİT:MTB Salcano
Yol BisikletiM:Carraro 052. göz önüne alarak yazdım bende iki markayı kullandım.Tesekkür ederim.

@emirketeci Katılıyorum

@emirketeci triban 3 uygun kadro yoktu triban 5ede baktım ondada uygun kadro boyu yok maalesef onun için tercih büyük ihtimalle xrs 040 2015'ten yana kullanacağım.

@Lenora Nora Kardeş xrs 040 siyah kırmızı'dan vazgeçmek yok yola devam :) İnşaAllah ay sonu alacağım pişman olmam İnşaAllah :)

• Beğen
Tepkiler: Lenora Nora
Lenora Nora yorumunuz için teşekkürler..Ama Carraro ' yu kadro anlamında bnce sz de salcano ile karşılaştırmayın derim.

@Lenora Nora @air28-3 herkesin fikri farklı, teknoloji marketinde çalışıyorum samsung'a kötü diyenler yada apple içinde geçerli her markada sıkıntı yaşama ihtimali var ama markaları kötülemeyin beyler ön yargı yapmayın! :)

Ahmet Yılmaz Bey karar sizin tabi hayırlı uğurlu olsun şimdiden ama Carraro yu araştırmanızı öneriorm

Geri