gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Tr dil desteği maalesef ve rota yüklemeden climb pro devreye girmiyor.Magene C606 cihazı climb pro özelliği wahoo da ki gibi rota olmadan da normal sürüşte de devreye giriyor mu?
Yoksa yüklü bir rota üzerinde mi sürüş gerekiyor?
ayrıca cihazda tr dil desteği var mı?
Forumdaşımız Fatih'in yazılımını deneyebilirsiniz:Kazandığım irtfiayı ve anlık eğim oranını anlık takip etmenin en ekonomik yolu nedir acaba? Garminler epey pahalı
Kazandığım irtfiayı ve anlık eğim oranını anlık takip etmenin en ekonomik yolu nedir acaba? Garminler epey pahalı
Ben şu anda baktım, gönderiliyor@samet akkaya türkiyeye gönderim yapılmıyor hatası alıyorum da siz denediniz mi yakın zamanda sepete eklemeyi?
Henüz Türkçe dil desteği yok çok saçma o kadar basit bir işlem ki,saçma sapan dilleri koymuşlarMagene C606 cihazı climb pro özelliği wahoo da ki gibi rota olmadan da normal sürüşte de devreye giriyor mu?
Yoksa yüklü bir rota üzerinde mi sürüş gerekiyor?
ayrıca cihazda tr dil desteği var mı?
Henüz Türkçe dil desteği yok çok saçma o kadar basit bir işlem ki,saçma sapan dilleri koymuşlar
Yani tek sorun Magene için geçerli değil, sorun bizim ülke olarak iplenmeme seviyemiz.
Ben f/p için Magene aldım, ilk cihazım çok da memnunum. Lakin sizin de belirttiğiniz gibi satış yaptığı ülkeye dil desteği vermemesi bana saygısızca hissettiriyor.sırf bu yüzden garmin e geçmeyi düşündüm.
elimde ki cihazı satmak istediğim zaman çok değer kaybı oluyor durumu da çok iyi değişim işine girersem yine wahoo dan devam ederim herhalde
Ace modeli hoş duruyor.