Scudo Sports

Yol Bilgisayarı Öneri

Kendi kullandığım igp sports bsc 100s f/p olarak öneririm.

Sensör desteği var, GPS hızı 1 saniye gecikmeli en fazla. Strava desteği yok ama manuel olarak atılabiliyor.
Stravaya bsc nin uygulamasını tanıtırsan kaydettiğin an otomatik stravaya atıyor hiç uğraşmıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
Garmin arıyorum 530 540 830 840 Max fiyat 15k sadece bundle versiyonlar veya nabız bandı ile birlikte olan ürünler
Magene de bakabilirsiniz, bütün setim magene ve cidden memnunum.

Magene de bakabilirsiniz, bütün setim magene ve cidden memnunum.
Hangisini kullanıyorsunuz? nabız bantları vs iyi çalışıyor fakat bisiklet bilgisayarları genel olarak yazılım sorunlarıyla uğraştırıyor. son cihazlar dahil.

12 Temmuzda gelen magene c606 güncellemesini ben de yaptım. Güncelleme geliştirici sürümü galiba uygulama üzerinde geri dön seçeneği aktif olarak görünüyor. Kararlı sürüm daha sonra yayınlanabilir.
Bahsettiğiniz gibi strava segmentleri artık takip edilebiliyor. Bunun dışında climbpro ekranında artık navigasyon da görünüyor ilk fark ettiğim değişimler bunlar oldu.
Resmi sitesinde yapılan firmware update ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşıma rastlamadım. Nelerin değiştiği veya düzeltildiği konusunda bilgi vermeleri iyi olabilirdi.
Neticede extra özelliklerin geliştirilmesi güzel bir adım olarak değerlendirilebilir.
c606 var çok memmunum dil desteği gelse tadından yinmez

• Beğen
Tepkiler: mr.kowalsky
Hangisini kullanıyorsunuz? nabız bantları vs iyi çalışıyor fakat bisiklet bilgisayarları genel olarak yazılım sorunlarıyla uğraştırıyor. son cihazlar dahil.
C606 kullanıyorum, nabız bandı ve kadans sensörü ile beraber hepsi magene. Hiç sıkıntı yaşamadım diyebilirim gönül rahatlığıyla. Eski versiyonlar hakkında yorum yapmam yersiz olur ama C606 sorun yaşatmadı.

Kendi kullandığım igp sports bsc 100s f/p olarak öneririm.

Sensör desteği var, GPS hızı 1 saniye gecikmeli en fazla. Strava desteği yok ama manuel olarak atılabiliyor.
Bir düzeltme yapayim. Strava desteği var. Hesabınızı bağlarsanız sürüş biter bitmez otomatik olarak stravaya yüklüyor.

Bir düzeltme yapayim. Strava desteği var. Hesabınızı bağlarsanız sürüş biter bitmez otomatik olarak stravaya yüklüyor.
Yukarda yazdı arkadaş baktım varmış. Bilgilendirme için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Sana tavsiyem 2 yıldır kullandığım igpsport bsc100. En baz model ve tam istediğiniz özellikte. Hatta forumda başlığı bile var.
Buna karar verdim gibi teşekkür ederim :)

Tek tavsiyem surusten 10-15 dakika önce balkona falan koyun konumu geç buluyor biraz. Bu fiyata daha iyisi bence yok.
Sizinkinde sorun var. Dışarı çıkınca anında buluyor. Tek yapmanız gereken sabit durmak. Hemen harekete geçince bulması 100 metre sonra oluyor.

Sizinkinde sorun var. Dışarı çıkınca anında buluyor. Tek yapmanız gereken sabit durmak. Hemen harekete geçince bulması 100 metre sonra oluyor.
Ben apartman içinde açıp direk çıkınca hareket ederken bulmuyor. En az 5 dk sürüyor.

Hareket halinde değilken dışarıda mi açayım bulması için, balkonda apartmandan mi bulmuyordur

Birde bu cihazın şarjı dolu gibi görünse de şarja devam edin. Yoksa tam dolmuyor.(bsc100)

Ben apartman içinde açıp direk çıkınca hareket ederken bulmuyor. En az 5 dk sürüyor.

Hareket halinde değilken dışarıda mi açayım bulması için, balkonda apartmandan mi bulmuyordur
Sürüş için sokağa çıkın ve açın cihazı. Sabit durun ve bekleyin. Hemen buluyor zaten.

Sürüş için sokağa çıkın ve açın cihazı. Sabit durun ve bekleyin. Hemen buluyor zaten.
Ben ya evde açıyorum ya da sokakta açar açmaz hareket ediyorum. Ondan geç buluyor demek ki. Sağolun

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Ben ya evde açıyorum ya da sokakta açar açmaz hareket ediyorum. Ondan geç buluyor demek ki. Sağolun
Ben alalı 6-7 ay oluyor 7500 e almıştım şu an erdoğanlar bisiklet te 11250 gibi bir rakam gördüm umarım o kadar pahalanmamıştır (link)

aramızda giant dash yol bilgisayarı kullanan var mı arkadaşlar? şu sıralar m200 vs yarı fiyatlarına bulunabiliyor.

Geri