gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 317
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bildiğim kadarıyla tırmanış uygulamasının iki türü var ve yeni cihazlarda kullanılan daha gelişmiş ve canlı tırmanış özelliği olan bir yazılım.Garmin 530'da böyle bir şey yoktu sanırım. Kullanmıştım kısa bir süre. Harita yüklemeniz gerekli, rotaya göre zorluk derecesini görmek isterseniz . @TeamO2.cc abi rota yüklemeden olmuyor biliyorum ?
530'da climb pro var ancak rota yüklemek zorundasın.. xx40 serileri ve sonrasında rota yüklemeden climb pro aktif oluyor.Garmin 530'da böyle bir şey yoktu sanırım. Kullanmıştım kısa bir süre. Harita yüklemeniz gerekli, rotaya göre zorluk derecesini görmek isterseniz . @TeamO2.cc abi rota yüklemeden olmuyor biliyorum ?
X40 serisi ile başlıyor. X30 larda bulunmuyorGarmin 530'da böyle bir şey yoktu sanırım. Kullanmıştım kısa bir süre. Harita yüklemeniz gerekli, rotaya göre zorluk derecesini görmek isterseniz . @TeamO2.cc abi rota yüklemeden olmuyor biliyorum ?
Hocam wahoo'nun önereceğiniz modeli hangisi?wahoo da climb işi rota yüklemeden de güzel çalışıyor. En sevdiğim özelliği
roam v2 kullanıyorum. Bana yeterli geliyor. Garmin ekosistemini hiç bilmiyorum karşılaştırma yapamayacağım. Havalı durması size ilave watt vermeyecek.! İki ürünü de bilip fiyat performans yapacak birileri mutlaka vardır.Hocam wahoo'nun önereceğiniz modeli hangisi?
Ben garmin 840 düşünüyorum, biraz daha görsel olarak havalı duruyor diye ama wahoo daha ekonomik gözüküyor. Yani özellikler benzeştikten sonra görseli ikinci plana atabilirim.
Ben bolt v1 kullanıyorum şu an v3 çıktı, çoğu kişiye yetiyor bolt hatta v2 ucuza da bulabilirsinşiz halen satıştaHocam wahoo'nun önereceğiniz modeli hangisi?
Ben garmin 840 düşünüyorum, biraz daha görsel olarak havalı duruyor diye ama wahoo daha ekonomik gözüküyor. Yani özellikler benzeştikten sonra görseli ikinci plana atabilirim.
12 Temmuzda gelen magene c606 güncellemesini ben de yaptım. Güncelleme geliştirici sürümü galiba uygulama üzerinde geri dön seçeneği aktif olarak görünüyor. Kararlı sürüm daha sonra yayınlanabilir.Sonunda Magene güzel bir güncelleme yaptı ve Strava segmentlerini bilgisayara entegre etti.
Kesinlikle bende bilgi sahibi olmak isterdim yeni durum ile ( dürümü hocam aldı o kendimi biliyor 😂) ilgili, mesela ekranın üstünde yeni bir simge var antene benzeyen, bazen 1 bazen 2 yazıyor yanında. Uydu simgesine yordum ben kendimce ama net bir fikrim yok, keza bilgi de elde edemedim. Daha önce mail yolu ile sorular sormuştum Magene'e. Boş zamanımda tekrar mail atmayı düşünüyorum.12 Temmuzda gelen magene c606 güncellemesini ben de yaptım. Güncelleme geliştirici sürümü galiba uygulama üzerinde geri dön seçeneği aktif olarak görünüyor. Kararlı sürüm daha sonra yayınlanabilir.
Bahsettiğiniz gibi strava segmentleri artık takip edilebiliyor. Bunun dışında climbpro ekranında artık navigasyon da görünüyor ilk fark ettiğim değişimler bunlar oldu.
Resmi sitesinde yapılan firmware update ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşıma rastlamadım. Nelerin değiştiği veya düzeltildiği konusunda bilgi vermeleri iyi olabilirdi.
Neticede extra özelliklerin geliştirilmesi güzel bir adım olarak değerlendirilebilir.
Ben de bahsettiğiniz simgeyi çözemedim. Öğrendiğinizde paylaşırsanız sevinirim.Kesinlikle bende bilgi sahibi olmak isterdim yeni dürümle ilgili, mesela ekranın üstünde yeni bir simge var antene benzeyen, bazen 1 bazen 2 yazıyor yanında. Uydu simgesine yordum ben kendimce ama net bir fikrim yok, keza bilgi de elde edemedim. Daha önce mail yolu ile sorular sormuştum Magene'e. Boş zamanımda tekrar mail atmayı düşünüyorum.
Ben de merak ettim dürümüKesinlikle bende bilgi sahibi olmak isterdim yeni dürümle ilgili, mesela ekranın üstünde yeni bir simge var antene benzeyen, bazen 1 bazen 2 yazıyor yanında. Uydu simgesine yordum ben kendimce ama net bir fikrim yok, keza bilgi de elde edemedim. Daha önce mail yolu ile sorular sormuştum Magene'e. Boş zamanımda tekrar mail atmayı düşünüyorum.
Hocam havalı durmasından kastım cihazın dış görünüşü değil de ekranı, yazıları vs daha gözüme hitap etti diyelimroam v2 kullanıyorum. Bana yeterli geliyor. Garmin ekosistemini hiç bilmiyorum karşılaştırma yapamayacağım. Havalı durması size ilave watt vermeyecek.! İki ürünü de bilip fiyat performans yapacak birileri mutlaka vardır.
Hayır.Hocam havalı durmasından kastım cihazın dış görünüşü değil de ekranı, yazıları vs daha gözüme hitap etti diyelimson bir konuda daha rahatsız ediyorum, Roam v2 ekran büyüklüğü nedeniyle de olabilir diyorum ama nabız ve kadans sensörleri herhangi bir markayla uyumlu mu, çünkü bakındım garmin bundle gibi set olarak mevcut değil. İlla wahoo sensörler mi olmalı?
Sana tavsiyem 2 yıldır kullandığım igpsport bsc100. En baz model ve tam istediğiniz özellikte. Hatta forumda başlığı bile var.Selamlar, şuan için 3k civarlarında bir şeyler bakıyorum (ya 2k daha koy rota yükleyebileceğin şu cihaz var derseniz ona da açığım) Amacım genel verileri saatten değil de gidonda görmekEn mantıklı seçenek decathlondaki van rysel 500 gibi duruyor zaten bu fiyatlarda başka pek bir şey yok gibi. Yine de kullanan veya bir başka önerisi olan var mıdır?
Belirttiğin bütçe ile 540 ve 840 çok zor, hele birde bundle.. 530 yada 830 belki bulabilirsin ama onlarında artık pil ömrü nasıldır bilinmez. Sarı sitede nabız bandı ile 10 bin TL yazmış birisi 530 için bak istersen hali hazırda görmediysen.Garmin arıyorum 530 540 830 840 Max fiyat 15k sadece bundle versiyonlar veya nabız bandı ile birlikte olan ürünler
Nabız kadans ve hız sensörleri ile kullandım. Hiçbir sıkıntı yok. Fiyatına göre çok iyi seviyede diyebilirim.@Kadir Eskici veriler sağlıklı mı ilerliyor?