Scudo Sports

Yol bilgisayarı hakkında

m.klcts

Forum Bağımlısı
Tepki
403
İsim
Muhammed
Başlangıç
2008—09
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bisiklet dijital Kilometre Saati Ücretsiz Kargo - Bisiklet ile ilgili tüm malzemeler sahibinden.com'da - 210629016 alınır mı?

Scudo
Eğer böyle düşük bir model almak istiyorsanız Aliexpress veya Banggood gibi sitelerden almanız daha iyi olur. 10-15 TL civarı fiyatı olur.

@Burakb993 hocam beni yavaşlatmasın(bazıları yavaşlatır felan diyo) bide dijital olsun

bide dolar yazıyo yurtdışımı yoksa

Yavaşlatma konusunda bilgim yok açıkçası. Evet söylediğim siteler yurt dışı. Tahmini olarak 2 hafta içerisinde elinde olabilir eğer o sitelerden alırsan.

@Burakb993 gayet uygunmuş üstüne bide nekadar ödicem

Orada yazan fiyatın TL cinsini ödiyeceksin başka bir ücret alınmıyor hocam. Aliexpressten alacaksan eğer satıcının geri bildirimlerine bakıp alman iyi olur. Banggood ise normal bir şirket o sitede sorun olmaz istediğin modeli direk alabilirsin.

bu ürün ebayda 3 dolar olması lazım ayrıca mıknatıs biryere sütmüyor yavaşlatmaz

ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyatına göre güzel incelemelerine vs baktım fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor
(link)

eğer bir 20 tl daha verebilirsen count 4 var decathlonda garantiside olur hem

@Ali Burak T. hocam nerde oturuyosunuz ben kredi kartı kullanmıyom parasını verim sizinkiyle gelse uyarmı

antalyadayım ben ancak bendede kart yok reşit değilim :) alırsam ininal kartla alıcam migrostan çıkabiliyormuşuz

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
Bu tarz bi ürün vardı elimde kullanmıyorum ama birine mi verdim mıknatısı mı yoktu hatırlayorum, isterseniz bir bakayım ama mıknatıs yoksa çok da işinize yaramaz.

@m.klcts sıfır satan sanırım bulmak çok zor, ancak ikinci elden denk gelir. Vaktiyle bende uzakdoğudan 2 tane almıştım ama bir türlü verim alamadım, birininde yolda mıknatısı düştü. Diğerini kimseye vermediysem duruyordur.

Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi bisikletime Garmin Axact 13w wireless yol bilgisayarı taktım.Taktım ama bir şeyleri yanlış yapıyorum sanırım hızımı çok düşük gösteriyor...
bunun bir sekronizasyon ayarı yok mudur ?

@BurakMehmet
arkadaşlarım konu hakkında bilgisi olan varmı ?

Dosyalar

• gaint.jpg
    gaint.jpg
    47 KB · Okunma: 17
  • rossignol.jpg
    rossignol.jpg
    59,7 KB · Okunma: 16
@BurakMehmet Lastik çapını hatalı girmiş yada ayarlamamış olabilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
Geri