Scudo Sports

Yol 3x9 Fren Vites Sistemi

Osman Atasoy

Aktif Üye
Tepki
66
İsim
Osman Atasoy
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Lapierre
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Drop bara geçeceğim için 3x9 fren vites sistemi arıyorum. Sora olabilir. Sora ST-3503 olabilir. Aynakol 3lü Ruble 9 lu.

Scudo
3x9 olduğu sürece Microshift veya Claris de olabilir...

merhaba. bende grup set var sora 3lü kollar ön aktarıcı 3 lü. arka 9 lu. ama aynakol 52 39 tiagra 2 li. fren bacakları da sora. yeni komponent aldım bu takım boşa çıktı. izmir alsancaktayım. uygunsa size görebilirsiniz..

@Hande Şeker
Merhaba. bir ara DM den mesaj atıp gelip görebilirim. Hafta sonuna doğru olabilir...teşekkür.

3 lü aynakol istemişsiniz bende ki 2 li tiagra ama. tekrar hatırlatmak istedim. sizden haber bekliyorum. haftasonu banada uygun.

Aynakola ihtiyacım yok zaten. Değiştirici Sora lü ise Ruble de dokuz sorun olmaması lazım. (sol değiştirici kol 3 lü, sağ değiştirici kol 9 lu)

Günceldir 3x9 Fren-Vites Kolları arıyorum.

Sora ST-3503 , 3x9 kollar arıyorum...

3x9 Shimano Sora veya 3x9 Microshift fren/vites kolları arıyorum.

3x9 Shimano Sora ST-3503 veya Micrshift 3x9 vites/fre kolları arıyorum...

Çok çok çok uygun fiyata 9speed aynakol, ruble verebilirim, zincir için para istemez. Gün içinde size yollarım fotoğrafları.

3x9 Sora ST-3503 STI Kollar arıyorum. (Sol 3lü, sağ 9 lu)
Microshift SB-R493 de olabilir...

Güncel...

Aradığınız ürün bu sanırım;
(link)

Gidona montajlı şekilde duruyorlar.Kablolarda üzerinde.Komple satılık.İstersen sökebilirim.Komplesine 350TL istiyorum. Hiçbir kusurları yok.Kollar Japon malı.Fotoğrafda belli olmuyor zoom yapmıştım aslında.Ayrıca buradan da ilan vermiştim.İtinalı bir şekilde kargoya verebilirim.

Selamlar...

Geri