A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 303 1 Eylül 2011 #21 @oz78tr azaltmanı değil bırakmanı isterdim spor yapan onu yapmamalı
fatih inan Aktif Üye Kayıt 15 Ağustos 2011 Mesaj 119 Tepki 132 Şehir istanbul 1 Eylül 2011 #22 tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler işte bu forumu bu yüzden seviyorum her birbirine yardımcı olmaya çalışıyor karşılıksız Tepkiler: Paslı Bisiklet
tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler işte bu forumu bu yüzden seviyorum her birbirine yardımcı olmaya çalışıyor karşılıksız
C CandanC Forum Bağımlısı Kayıt 13 Nisan 2011 Mesaj 1.968 Tepki 1.325 Yaş 47 Şehir Ankara Bisiklet Whistle 1 Eylül 2011 #23 bir de, belli bi süre iyi antrenman yapıp yokuşları mokuşları gık demeden çıkmaya başladıktan sonra, sakın bırakmayın antrenman yapmayı... :S her seferinde başa sarmak çok kötü bir duygu... insanı gerçekten bezdiriyo :S Tepkiler: Paslı Bisiklet
bir de, belli bi süre iyi antrenman yapıp yokuşları mokuşları gık demeden çıkmaya başladıktan sonra, sakın bırakmayın antrenman yapmayı... :S her seferinde başa sarmak çok kötü bir duygu... insanı gerçekten bezdiriyo :S
O Oğuzcan Gedik Aktif Üye Kayıt 6 Eylül 2011 Mesaj 160 Tepki 53 Şehir BURSA 10 Eylül 2011 #24 özellikle bacak kasların güçlüyse sele yeteri kadar yüksekse 18 vites kullanmıyorsan çok fazla zorlanmadan 10 km çıkarsın sonra yormaya başlıyor bursa da bisiklet kullanan biri olarak diyeceklerim bu kadar Tepkiler: Paslı Bisiklet
özellikle bacak kasların güçlüyse sele yeteri kadar yüksekse 18 vites kullanmıyorsan çok fazla zorlanmadan 10 km çıkarsın sonra yormaya başlıyor bursa da bisiklet kullanan biri olarak diyeceklerim bu kadar
Adem Gül Forum Demirbaşı Kayıt 27 Eylül 2011 Mesaj 568 Tepki 215 Şehir İstanbul 28 Eylül 2011 #25 3 şey söylicem. Bisikletin ağırlığı - Kondisyon - Boy-kilo. Bunları ortaladığınız vakit yokuşlar sizin değil siz yokuşların korkulu rüyası olursunuz Tepkiler: Paslı Bisiklet
3 şey söylicem. Bisikletin ağırlığı - Kondisyon - Boy-kilo. Bunları ortaladığınız vakit yokuşlar sizin değil siz yokuşların korkulu rüyası olursunuz
Mustafa Glts Aktif Üye Kayıt 13 Mart 2011 Mesaj 102 Tepki 82 Şehir Malatya 1 Ekim 2011 #26 herşey antremanda bitiyo.. yawaş yawaş çıktığınız noktayı ileriye taşıyabilirsiniz... Tepkiler: Paslı Bisiklet