Scudo Sports

Yokuş yukarı niye çıkamıyorum?

Scudo
Pisboğaz bir adam olsam diyeceğim ama öylede değilim yahu yemem, içmem zamanında tatlılar pastalar götürdük onların acısı çıkıyor galiba artık:rolleyes:

@ÇaNakkaLeRuHu : Azerbaycan en kirici cografyalarin basinda gelir,asiri derecede ruzgar ve alabildigine bozkir var,duzluk alani cok olsada ruzgari felakettir,ben cok zorlandim Azerbaycanda,iran tarafina dogur manzara guzle olsada cok dik tirmanislar var.
Umarim birgun sizinde hayaliniz gercek olur,yeterki niyet olsun ;)

@1967chevy
Kardeşim bazısına su içse yarar ya onlardansın işte demekki. Gerçi benim de farkım yok pek. Bende çok uğraştım bu kiloya düşmeye. İnanmazsın 91kg idim...

@İsmail Emre Kocakaya
İnşaallah hocam. Aynen dediğiniz gibi zorlu koşullar olduğunu söylüyordu. Demekki o yokuşu o yüzden öyle tırmanıyordu : ) Helal olsun ne diyelim....

Vayyy sende bizdendin desene.hiç göbeğin çevresi kaç cm deme düşer bayılırım xxxxxxx larç olmayalımda:komik::komik::komik::komik::komik:

@bianchircx229
1 ayda 8kg gitti ise süper bende 1.5 ayda 5kg verdim işte. Başladığımda 84-85kg felandım.

@1967chevy

Edindiğim tecrübeyi söyleyeyim müsaden olursa. Yememek ile kilo verilmez emin ol. Muhakkak az da olsa sürekli ve düzenli ayrıca artarak devam eden bir spor aktivitesi lazım. Bende bu yüzden bisiklet sürüyorum. Gün geçtikçede daha zorlu parkurlar seçiyorum ki o yağları vücudumdan kovayım :)

@ÇaNakkaLeRuHu Çabuk verip alıyo bünyem bakalım 6 ay hedef koydum 80 için bundan sonrası yavaşlar çünkü 12 ay sonunda 70 hedef bakalım :)

Yemiyorumdan kastım temel beslenme dışında ıvır zıvır yemem, içmem ondan diyorum fast food mesela ,hamur işleri,ağır kızartmalar felan gibi yemem onları.

@ÇaNakkaLeRuHu Aynen hedefler için herşey. Her yokuş tırmanırken stravada bir öncekinden daha iyi sonuç koyuyorum hedef olarak yokuşları tırmanmak pes etmemek için çok güzel itici bir güç oluyor :)

Benim tek vazgeçilmezim mısır ekmeğim,hamsim ve tereyağım gerisi bizi bozar.

@ÇaNakkaLeRuHu Beylikdüzü civarındayım iş dönüşü kullandığım için en uzun turu bir arkadaşla beraber pazartesi günü Beylikdüzü-Sarıyer-Beylikdüzü olarak yaptım 140 km fırsat oldukça farklı yerlere gitmeyi düşünüyorum bakalım orayada gelirim inşallah

son uludağ tırmanışı
21 km eğim
50-34
arka 11-36
onlu sistem

kilo 65
yaş 58
çıkış süresi
2 saat 30 dakika
çakırkeyf yorgunluk hissettim

kilitli pedalın faydası ,eğimlerde ayağa kalktım öne verdim kendimi dizlere yük binmedi
bisiklet gıant tcr yol
8.8 kilo
bisiklette sadece tek bi adet matara var
5 mola ama 3-4 dakika ,üzerimde bisiklet forma yağmurluk,orta boy bel çanta
içinde pompa var iç lastik yedek bisiklet formasının arka cebinde,tekeri janttan sökmek için aparatlar bel çantada ,

Geri