buraksisman
Üye
- Tepki
- 15
Sizin tavsiyelerinize uyarak sedona borla aldık ama benim kaldığım yurt tepelik bir bölgede, baya bi yokuş çıkılması gerekiyor. Yokuştan aşağı salarken güzel
de yokuş yukarı çıkmak tam bir zulüm, bazen yokuş çıkmak yerine elimle sürerek çıkıyorum daha rahat oluyor
Bir de bisikleti sürdükten sonra yurda dönüş yolunda o yokuşu çok zorlanarak çıkıyorum
Benim sizden istediğim hangi vitesde yokuş çıkılır, pedal hızlı mı çevirilir? Mesela vites 1-1 de iken pedal hafif çeviriliyor fakat bu seferde yol katedemiyorum. Vites 1-3 de iken de pedal ağır geliyor, ilerliyorum fakat 15 metre sonra dinleniyorum
Bu yokuş çıkmak için kondisyonu düşük olan birine bisikleti hafifletmek dışında ne gibi tavsiyelerde bulunabiliriz
Benim sizden istediğim hangi vitesde yokuş çıkılır, pedal hızlı mı çevirilir? Mesela vites 1-1 de iken pedal hafif çeviriliyor fakat bu seferde yol katedemiyorum. Vites 1-3 de iken de pedal ağır geliyor, ilerliyorum fakat 15 metre sonra dinleniyorum
Bu yokuş çıkmak için kondisyonu düşük olan birine bisikleti hafifletmek dışında ne gibi tavsiyelerde bulunabiliriz