Scudo Sports

Yokuş aşağı Yol Bisikleti :) Video İçerir

Scudo
resmen e-5 trafiğine katılmışsın helal olsun :)
ilk yokuş sefaköy-yenibosna metrobüs arası
ikinci yokuşta sanırım haramidere torium avm civarı

Uzun zamandir bisiklet kullanicisiyim. Fena da kullanmam. Hizdan da korkmam. 70-80 arasi inis yapabiliyorum. Fakat degiskenlerin elimde olmadan cok ani degisebilecegi kosullardan uzak dururum. Mesela e-5. Herkesin yirtik ucurtma gibi otomobil kullandigi yere hic bir kuvvet beni sokamaz. Bu yuzden cesaret konusunda sizi tebrik ediyorum.

@Ahmet Onur Çakmak Bu durum bende de var. Hem iyi hem de kötü bir şey. Her zaman en kötüsü olacakmış gibi kullanıyorum bu da biraz kısıtlıyor. Özellikle sağdan giderken önüme araç çıkınca hızımı ille kesiyorum araca uyuyorum. Sol şeride geçemiyorum arkaya bakıp da. Biraz daha geliştirmem lazım sanırım.

Bazen caddebostan tarafında oturmak istiyorum ama orada oturmuyorum :) Malum bisiklet yolumuzda yok Beylikdüzün de ,elimden geldiğince dikkat ediyorum onun harcinde bişey olursa takdir...Lakin iki metre gidip kafa üstü düşüp de ölebilir insan .....

Her iki videoyuda cok begendim. Sanirim boş saatler. Cok beğendim

@gezerfen Bayram günü çekildi her ikiside genel anlamda çok yoğun değildi.İlginiz için teşekkürler.....

Hocam nerede oturuyorsun sen. Yani inisler iyide yokus var bunun Geri gelirken. Dun sirinevlerden arnavutkoye oradan yassiorene oradan catalca. Catalcadan buyukcekmeceye geldim. Baya bir yorulmustum. Buyukcekmeceden avcilar istikametine dogru baya uzun bir yokusu yurumek zorunda kaldim. Az kaldi bayiliyordum.

Yassiorenden catalcaya giden d020 karayolu tam size gore. 4 serit yol ve kimse yok.

@oktayakgoz Beylikdüzünde oturuyorum.O gün evden çıkınca yokuş aşağı inmeye başladım (eğim diyelim).Silivri'ye varmadan döndüm.Büyükçemceye geldiğimde arabaları ile dönen tatilciler yolda boşyer bırakmadıkları için yolu bypass ettim.Gürpınar /Büyükçekmece sahile iniporadan kademeli olarak yokuç çıktım.Tabi insanız sonuçta,yorgunluk,idman ve kondüyon etkiliyor insanın performansını yüksek kadansta düşük hızla çıktım yokuşları.

BÜYÜKÇEKMECE.jpg

Araçları bisiklet ile geçmek gerçekten zevkli olmalı :D

@apethan Kimisine göre zevkli kimisine göre tehlikeli,bana göre her ikisi ama insan kendisine ve altındakine güvenecek geride kalacaksam zaten sağdan giderim, geçeceksem gözünün yaşına bakmam....yolumu kontrol eder giderim :harika::harika: Tabi ki zevkli ....

@canayaz0734
Bende oraları sevmiyorum inan bisiklete binilecek yer değil Caddebostan sahili...

Sözde bisiklet yolunda bisiklet yolu üstünde kırılan şişelerden kaç defa lastiğim patladı. Haftasonu bisiklet yolunda plajda aktif olduğundan artık yürüyecek bile yer kalmadı Caddebostan ilerisi daha berbat Maltepe kartal bisiklet yolu mangal dumanından önünü göremezsin

Balat Beşiktaş Sarıyer arası sahilindeki kalabalığı topla hepsinin 100 katı daha kalabalık Anadolu yakası sahili

Ben haftasonu Caddebostana girip tuzladan çıkmam 3 saat suruyor kalabalıktan yola çıksan yolda yol değil 3 şeridin 2 şeridi ve bisiklet yolu kaldırım dahil araba park ederler. D 100 den tuzlaya çıkarım Kadıkoye 1 saatte dönerim ne sahil ne e100 trafik de egzos dumanı sahılde mangal dumanı çekilmiyor bisiklete binerken.

En iyisi İstanbul dışında bisiklet sürmek

Şile Ağva tarafları hiç değilse yolun etrafı ormanlık gerçi oraları da yakında 3. Köprü açıldıktan sonra katledicekler.

Oraları da yazdan dolayı haftasonları çok kalabalık olmaya başladı.

Nerede çokluk orada... İstanbul yaşanılacak bisiklete binilecek yer değil mega beton köy.

• Beğen
Tepkiler: canayaz0734
@Furkan TK Ben pek tehlikeli bir sürüş göremedim arkadaşın kullanışında. Bir bölümde sağı kullanmamışsınız demişsiniz video yu izlerken ben burada bilgisayar başında sola geç biraz sola geç ne işin var o kadar sağda dedim yani. Bisikletlisiniz diye illa sağa yapışıp gitmek gerekmiyor. Yolu kullanmanız gerek. Bir ara yolun bozuk çizgisine çok yaklaştı arkadaş sağa yanaşarak. Ben olsa şerit ortalarına kadar açılırdım. Ayrıca D100 de neden araç sollamasın ki.

• Beğen
@canayaz0734

Viraja girmeden hemen once 73 km/h mi gordum ben :hrkbuya:
Aman dikkat trafige karismak guzelde trafiktekilerin ne halt edecegi belli olmuyor...
O hizlarda risk artiyor ama adrenalinde oyle :harika:

• Beğen
gittiggi yoldan brnde cok gittim özellikle beylkduzu iniş bence en iyi şekilde inmiş yolun sag tarafı cok yogun sol tarafındada eds olduguu ıcın 80 km yı gecmıyo araclar bence böyle gidimeli yolda kontrollu trafıgın akıışına göre hıza göre trafgn akısına gore yol secmelı

Geri