Scudo Sports

Yok olma yolunda depar atan marka Sedona

Blackcode yol serisi gerçekten efsaneydi bence. İkinci elini bulsam net alırım.
Aslı bisiklet sitesinde kadroları var sanıyorum halen.
Battimi batmadimi anlayamadığımız firmadır.
Hala eldiven vs gibi aksesuarları satılıyor. Ama bisiklet üretimi yapmıyor. Anladığım kadariyla.
Cinde aksesuar yaptırıp satıyor sanırım
Sedona, aslıbisiklet'in markası, firma batmadı, satışlara, distribütörlüklere devam ediyorlar, bisiklet üretimini durdurdular.

Scudo
Aslı bisiklet sitesinde kadroları var sanıyorum halen.

Sedona, aslıbisiklet'in markası, firma batmadı, satışlara, distribütörlüklere devam ediyorlar, bisiklet üretimini durdurdular.
Sıfır bisiklet almaya sıcak bakmıyorum son 3 yıldır fiyatlardan dolayı...

2015 model sedona 410'a bakım yaptırdım, bayadır kullanmıyordum ve hala taş gibi bir bisiklet. üstelik inanılmaz hafif. şurada güzel bir incelemesi var: İnceleme - Sedona 410
keşke üretime devam etseler.

410 ve 420 az kullanılmışı uygun fiyata gözü kapalı alınabilecek harika fiyat-performans bisikletleri.
Tekrar güle güle kullanın.

2017 de sedona 640 D almıştım sıfırını 2800 tl şuan 2.elini 6500 e görmüştüm geçenlerde

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
56 kadro gri bir sedona 325'im vardı . Birde ön arka bagaj taktığım sedona 300s . Süper bisikletti 325. Arıyorum ama hala bulamadım. Merzifondan birine satmıştım.

(link)

56 kadro gri bir sedona 325'im vardı . Birde ön arka bagaj taktığım sedona 300s . Süper bisikletti 325. Arıyorum ama hala bulamadım. Merzifondan birine satmıştım.

(link)
Sattığın kişi aldı garaja koydu galiba. Hiç denk gelmedim Merzifonda bu bisiklete. Yakınlarımda denk gelse 48 kadro 410 lara bakıyorum.

Kayseri'de bir bisikletçinin deposunda sedona kadrolarından epey miktarda görmüştüm.

• Beğen
10.yıl özel yapım Sedona 340 sahibiyim. Tank gibi alet. Zamanında iyi ki almışım. Nedense 410 adı çok geçiyor 340 pek bilinmiyor da olsa ben memnunum. Alırken Sram Via vites olması biraz kararsız kalmama yol açmıştı ama tıkır tıkır işliyor.

Sedona yerli malı diye bir arkadaş almak istememişti. Sebebi bu. Paranız varsa yabancı ürün almayı tercih ediyoruz. Sedona ne yapsın?

Sedona yerli malı diye bir arkadaş almak istememişti. Sebebi bu. Paranız varsa yabancı ürün almayı tercih ediyoruz. Sedona ne yapsın?
Yerli malı yurdun malı
Herkes onu kullanmalı
Aynı komponentli bisiklete yabancı etiket koyarlar
Bir güzel söğüşlerler yerli malını beğenmeyen malı

Yerli malı yurdun malı
Herkes onu kullanmalı
Aynı komponentli bisiklete yabancı etiket koyarlar
Bir güzel söğüşlerler yerli malını beğenmeyen malı
Genel anlamda Anadolu hastalığı yerli üretimi yerin dibine sokmak. 22 yıl anadol kullandı babam, benle 22 yıl dalga geçen arkadaşlarım oldu. Saman o araba keçiler yiyor ehere mehere diye dalga geçtiler. 2 sene evvel forumda biri petlas bisiklet lastiği üretsin diye bağrındı. Paran yokken petlas alırsın parayı buldun mu schwalbeye abanırsın dedim. Çıtı çıkmadı.

Genel anlamda Anadolu hastalığı yerli üretimi yerin dibine sokmak. 22 yıl anadol kullandı babam, benle 22 yıl dalga geçen arkadaşlarım oldu. Saman o araba keçiler yiyor ehere mehere diye dalga geçtiler. 2 sene evvel forumda biri petlas bisiklet lastiği üretsin diye bağrındı. Paran yokken petlas alırsın parayı buldun mu schwalbeye abanırsın dedim. Çıtı çıkmadı.
Petlası bilmem de yerli ve uygun fiyatlı olarak Anlas marka lastikler var bisiklet ve motosiklet için ben bisikletimde kullanıyorum çok memnunum.

Üretime devam etmesini istediğim çok güzel bisiklet tasarımları olan bir marka.

hangi bisikletçi hocam o?
erciyes bisiklet olması lazım. çok emin değilim. bisikletçilerin yoğun olduğu düvenönündeki bir bisikletçiydi. üst katında sedona kadroları var sıfır. deposunda da olduğunu söylemişti.

• Beğen
2015 de kendime sedona 650, arkadaşımı da sedona 350 almıştık. fiyat/performans ürünü şahane bisikletlerdi. arkadaşım sedona 350 yi hala kullanıyor. 650 yi gören bi arkadaşım da black code rival almıştı ağzımız açık kaldıydı :))

• Beğen
3 sene önce ikinci sedona 420 almıştım. Yol bisikleti almak için sattım ama çok iyi bir bisikletti hafif ve dayanıklı idi. Onun referansı ile şimdi sedona 640 yol bisikleti aldım yine ikinci el şuan çok memnunum böyle bir markanın üretimi yapmaması üzücü.

Geri