Scudo Sports

Yok Böyle Bir Macera!!! "ABİH" 29.11.08 Eski Foça Gezisi

Scudo
Her şeye rağmen keşke gelebilseydim diyeceğim bir gezi olmuş.Ahh ah diyorum sadece... :(
Ellerine sağlık Ozan

Güzel giderken birden yağmur gezinin en güel yerinde inmiş belkide bu yağmur olmasaydı başlığını böyle yazmayacaktın veya anlatımın bu kadar etkili olmayacaktı yani herşeye kötü yanından bakmak gerekmez her yönüyle güzel bir gezi, fotoğraflarda aynı şekilde güzel...

eğer başkaları da olsaydı başka bir çözüm bulunurdu, çölde yaşamıyoruz bir şekilde dönerdik beraber. gelmiş olmayı istiyorsunuz biliyorum :p

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Her zaman yaşanacak bir macera değil bu, biz işin özüne vardık bunlar ne diye soracak olursanız;

Kısa sürede acaip bir kaynaşma, güven duygularının gelişmesi, havanın kötü olmasından kaynaklanan üşüme duygusunu iliklerime kadar hissetmemden sonra başka çözümler aramak için zekamızı daha ileri seviyede çalıştırmamız :)

Tur böyle olmalı bence, klasik gidip gelmeli turların yeri ile bizim bu yaşadığımız maceranın yeri bam başka. İnanın orada olmak ile şuan bunları yazmak arasında o kadar büyük fark varki, hani şuan olsa yaparmısın deseler yaparım :) neden yaparım diye soracak olursanız; imkanlarımızın olduğunu görmek yolda kalmayacağımızı bir şekilde bilmek beni tatminkar kılarak daha da güvenimi arttırıyor.

Tek önerim ve büyükleriminde önerileri bu doğrultuda; akşamları yolda olmayın bisiklet ile Trafik canavarları ve magandalar başınıza ve başlarımıza çok büyük belalar açabilir...

Ozan anlatım için gerçekten çok teşekkürler. Umarım en kısa zamanda daha düzgün bir tur düzenleriz ;)

@ByAtilla

Geçen gün bunu bende düşündüm ve 4. yü de sokardım dedim içimden :)

senin mesajında bunun üzerine gelmiş :)

Ozanın bisikletinin yanına 1 bisiklet daha girerdi ama senin ozanın kucağına oturman gerekebilirdi :)

@cannon9

Bunu yaptığıma bende pişman oldum ama biraz ısınırlar diyerekten bırakmak zorunda kalmıştım, maç olabileceği aklımın ucuna gelmezdi,

Sen karizma çizilmesin diye bütün gün bisiklete eşofman ile bin kahvede tayt ile takıl gerçekten zor bir durum :) Allah düşmanımın başına vermesin ;)

Süper bir macera olmuş, kahvedekilerin size nasıl baktıklarını çok merak ediyorum :) bence kafeteryacıya aldırmayın olayın etkisindeyken zayıf noktanızdan vurmaya çalışmış. Böyle oyunlara gelmeyin. Bisiklet demek doğa demek tabiat demek. Pedallarınıza guvvat

@bryant

En keyif aldığım gezilerden biriydi bu gezi.Dazerlarımızı alır almaz tekrar Foça yapmak istiyorum;)

• Beğen
Tepkiler: funq
Geri