Scudo Sports

YK bisikletin formaları.. !

amoush00

Forum Bağımlısı
Tepki
1.025
İsim
Emrah Çetintaş
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Geotech
Arkadaşlar Konya'da tanınmış bir bisikletçi olan YK bisikletin inbike marka takım formaları var.. Yakım 150 tl.. Mantıklı bir fiyat gibi gözüküyor. Bu formalardan daha önce kullanan var mı? Pad kaliteleri nasıl? Ve terletme ve teri dışarı atma olayları nasıl ? Sanırım kendi yaptırıyor bunları.. Almaya değer mi? örnek : (link)

Scudo
Bir abim kullanıyodu yaklaşık 1 senedir aktif olarak kullanıyor halen kullandığına göre memnundur :) Canlı olarak kalitelide duruyodu fakat pad kalitesini bilemeyeceğim :)

Galiba formaları yurtdışından uygun fiyata getirip burada satıyor dx.com dan zaten resimlerin üzerinde de yazıyor yurt dışından yarı fiyatına alabilirsiniz.

Hocam yerinizde olsam bu siteden almam, birkaç gün önce aynı formayı Aliexpress üzerinden yaklaşık 65 lira civarına almayı düşünüyordum.

(link)

*Bu da dx.com linki : (link)

@Saturn
Bu Alibaba Express nasıl? Çok uzun sürede geliyor. Toplu birseyler alıp bir kerede getirtmek daha mantıklı sanırım.

@amoush00 Aliexpress'ten 2 tane 50 dolarlık çanta aldım farklı zamanlarda, yaklaşık 20-30 gün arasında geldi. Kayıtlı posta olduğu için takip edebiliyordum. Şansınız varsa Çin'den 10 günde gelen paketim de oldu.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Saturn peki 75 avro misali dolardan limit nedir gümrüksüz?

Ali Baba Express te güzel formalar var .. Kalite nedir acaba??

@amoush00 Mesajınızı yeni görüyorum, kusura bakmayın. Dolar bazında tam olarak fiyatı bilmiyorum. Ben 50 dolarlık ürünler aldım, sorun çıkmadı. Ama ayakkabı tarzı bir şey alacaksınız artık gümrük vergisi çıkarıyorlar, dikkat edin. Forumda aliexpress'ten alınan formalar hakkında şöyle bir konu vardı: AliExpress Forma-Tayt Hk. - BisikletForum

Geri