Scudo Sports

Yine Yollardayım... Muğla-Ankara-Erzincan....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@nikanam
Çok teşekkür ederim İsmail Abicim.
Sizlere vermiş olduğum sözü tutmak görevim. Sizlerde beni kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.

Sevgiler...

@punisher89
Çok teşekkür ederim sevgili kardeşim. Erzincan fotoğraflarını inşallah işlerimi bitirir bitirmez paylaşırım. Şimdilik olanlar ile idare et. ;) Erzincan olarak arat mutlaka çıkar bişeyler.

Sevgiler...

@msd_57
Çok teşekkür ederim. İnşallah bir mani olmaz ise paylaşırım.

Sevgiler...

@bibidibabidibu
Çok isterdim inanın. Ama en erken 1 Kasım'da Muğla'dan yola çıkabilirim.

Sevgiler...

@precipice
İnan ki öyle Ramazan. Duramıyoruz yerimizde. Evden kovacaklar artık. :D
Sen sağlığına dikkat et kardeşim. GPA'yı iple çekiyorum. Allah izin verirse yarın akşam 17:00'de hareket ediyorum.

Sevgiler...

@Önder
Çok teşekkür ederim Önder Abicim.
Sonum ne olacak bilmiyorum abicim. Sanırım Eroin gibi bişey bu. Ölmeden kurtulmuyo.:D

Sevgiler...

@kayhan1907
Vayy Kayhan Abicim çok teşekkür ederim.
Abi gelirken Vişne Likörünü unutma :D Tadı damağımda kaldı. :D
Bende sizleri çok özledim. En kısa zamanda görüşmek dileği ile.
Soğuklara karşı bir çare buluruz inşallah.

Sevgiler...

@mustafateke34
Çok teşekkür ederim Mustafa'cım,
İnan çok isterim. İnşallah tekrar yolum düşer. Trekking'i bende çok severim. İnşallah birgün pansiyonda konaklamak nasip olur.

Sevgiler...

@oktay tiryakioğlu
:):):) Merhaba Oktay Abicim, Evet onuda düşündüm ama Annem'ide getiriyorum. Onun için sorun oldu. Yoksa ben çoktan yollardaydım.
Çok teşekkür ederim sevgili Abicim.

Sevgiler...

@soneryen
Geçen karşılama için tekrar teşekkür ederim Soner,
Canınız sağolsun ben beklerim artık Erzincan'a. Ben sana karşılama yaparım.
İyi dileklerin için çok teşekkürler.

Sevgiler...

serkan kendini çok erken bırakıyorsun yollara hayırdır..bgun daha cumartesi .. yine bişeyler yapacaksın anlaşılan :) .. yine rahat durma yok değil mi...:)
eğer sağlığımı ayarlar ve kondisyonu sağlarsam.. geziye katılabilirsem bizde bi kaç gün fazladan marmariste kalabileceğiz belki..
o an ki durum el verirse çadır konaklamasına devam edebileceğiz ...

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@Süleyman Şatır
Merhaba Süleyman Abi,
Denizli'yi es geçmem çok zor. Zaten bu turu yapma amacım Denizli. İsmail (nikanam) Abimlere yazın vermiş olduğum bir söz var. Denizli'ye gelmişken Burdur'da Kuzenimin yanına uğrayayım dedim. Hadi Burdur'a geldik Ankara'ya ne kaldı derken Erzincan'da alıcam soluğu. :):):)

Sevgiler...

@Serkan Taşdelen
Tamam Serkan, ben de yıllardır görmediğim bir arkadaşımı görmek için Fethiye'den geçmek istiyordum... Gökova'da bu konuyu tekrar görüşürüz... Belki de Burdur'da karşılaşırız...

• Beğen
Yolculuk bugün başlıyor. Mevsim şartlarına göre yol alıcam.
1.gün: Akyaka- Muğla.. :D

Sevgiler...

Serkan'cım yolun açık olsun dostum. Bizleri durumundan haberdar et merakta bırakma.

Sevgilerimle

MFG(+)
MOTİVATÖR

• Beğen
Iyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Ilk gün Sakar Geçidini aştıktan sonra Can Abimin çayını içtim ve Muğla'ya girdim. Dün akşam Fırat Abim ile hava tahminlerine baktık ve bugün havanın yağmurlu olacağı yazıyordu. Ben de Denizli'ye otobüs ile geldim. Tadım kaçtı diyebilirim. Bisiklet üzerinde yağmur en sevmediğim şeydir. Ve önümüzdeki bir hafta yağmur görünüyor. Denizli'de Ismail abimler ile güzel bir haftasonu geçirdikten sonra Burdur'a geçmeyi planlıyorum. Ama bu bir proje olmadığı için heran herşey değişebilir.
Tüm desteğiniz için tekrar tekrar teşekkürler.

Sevgiler...

Serkan'cığım kendine dikkat et. Yağmurlar başladı, Akyakada konuştuğumuz gibi yola devam etsen de Ankara'dan sonra Otobüsle doğru Erzincan bu sene bu kadar yeter derim. Annenin de fikri o biliyorsun.
İlkbahar da İran var kısmetse beraber gideceğiz değilmi?
Sevgilerimle..

• Beğen
yolun açık olsun Serkan
yeni ve güzel projeler de görüşmek üzere

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri