Scudo Sports

Yine Yollardayım... Muğla-Ankara-Erzincan....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.757
Merhaba Arkadaşlar,

Pedalla Türkiye Projemin üstünden daha 2 ay geçmişti ki ben yine yollara düşüyorum.Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması'na katılmak için Muğla'ya gidiyorum. Erzincan'a geri dönüşü hava koşulları göz önünde bulundurularak bisikletim ile yapmayı planlıyorum. Konaklamayı sadece çadır ile yapacağım. Sabah yola çıkıp akşam nereye kadar gidebildiysem orada konaklıycam. Belli bir program yapmıyorum. Onun için hangi tarihte nerede olacağım hiç belli olmaz.

İzleyeceğim Güzergâh;
AKYAKA(0), Ula(19), MUĞLA(33), Kale(108), Tavas(133), DENİZLİ(176), Bozkurt(225), Çardak(232), Dazkırı(253), Dinar(286), BURDUR(344), Keçiborlu(383), Kızılören(426), Sandıklı(453), AFYON(516), İscehisar(538), Bayat(561), Sivrihisar(638), Polatlı(724), Temelli(750), ANKARA(778), Elmadağ(840), Yahşihan(872), KIRIKKALE(882), Balışeyh(905), Delice(936), Sungurlu(979), ÇORUM(1049), Sarıbuğday(1102), Merzifon(1114), Suluova(1142), AMASYA(1169), Akdağ(1182), Taşova(1216), Erbaa(1238), Reşadiye(1318), Koyulhisar(1367), Suşehri(1404), Akıncılar(1432), Gölova(1459), Refahiye(1492), ERZİNCAN(1562)...

Denizli, Burdur ve Ankara'da ikişer gün konaklamayı düşünüyorum. Toplam'da 15 gün ya sürer ya da sürmez. Geze geze gitmeyi planlıyorum. Programlı olmadığı için de hiç acelem yok.

Ayak uyduracak arkadaşlara her zaman yanımda yer vardır. Bilginize sunarım.

Sevgiler...

Scudo
Serkan'ım yolun açık olsun :)
7500 KM'nin ardından bu sana akşam üstü gezisi gibi gelir ya neyse :) Ayaklarına sağlık. Geçtiğin yörelerden güzel kareler bekliyoruz.
Sağlıcakla kal

Serkancigim

Ilk buyuk turundan sonra seni daha olgunlasmis gordum. Ayrintili planlanmamis turlardan daha bir haz alacaksin inan bana.
Gokovada bulusmak uzere.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkan abicim iyi yolculuklar.. İçim gidiyor Muğla'ya gelemediğim için.. Hayırlısı artık seneye.. Hem seneye geri dönüşüne de eşlik ederim belki:) Ankara'da görüşmek ümidiyle..

• Beğen
Serkan cım hayırlı yolculuklar...en kısa zamanda yeni atraksiyonlar ve fotolar bekliyoruz:D

çık gel elazığa falan bişeyler yapalım:)

serkan çok hızlısın ya ..ne çabuk teşekkür ettin:D
:D

@HaliliOzturk

Teşekkür ederim Halil'im,
Bu diğerine nazaran çok farklı olacak. Amaçsızca çıkıyorum, ama tabi bellide olmaz. :)
İnşallah en kısa sürede fotoğrafları paylaşırım.

Sevgiler...

@Ahmet Mumcu
İnşallah Ahmet Abi,
Gezip göreceğiz... Görüşmek dileği ile ..

Sevgiler...

@BuRroM
Çok teşekkür ederim Burak'cım,
İnşallah seneye gelirsin. Ankara'da görüşmek ümidi ile...
Sana her zaman dediğim gibi "Sen iste seninle Türkiye'yi kırk defa dolaşırım". ;)

Sevgiler...

@günay
Teşekkür ederim Günay'cım,
İnşallah şu çalışmalar biter bitmez fotoğrafları yayınlıcam..
Elazığ'a niyetim vardı ama yattı kardeşim.
Yedisu, Kiğı, Karakoçan taraflarını dolaşıp gelecektim ama maalesef olaylar engel oldu.

Sevgiler...

hemşerin olarak seninle gurur duyuyorum serkanabi gögsümüzü kabartıyorsun:) inşallah sounsuz rahat bir tur geçirirsin fotografları bekliyorum özellikle erzincandan olanları:)

• Beğen
Kazasız, belasız,istedigin gibi vede sorunsuz bir gezi olsun dileklerimle

tur bitiminde fotografları bekleriz bilgine

Hayırlı yolculuklar

• Beğen
selam özelden de yazdım 27-28-29 ekim çorumdayız geçiş tarihin uyarsa görüşürüz

selam
kolay gelsin yine yollara düşmüşsün umarım rahat geçer ama hava geceleri çok soğuk dikkat et sağlam gel akyakaya geçen çanakkaleden dönerken kedi yavrusu gibi ıslandım resimlerini gpa ya getirecem bi aksilik olmazsa afşin birsenle ordayız özledik seni kendine iyi bak kardeş

• Beğen
başarılar serkan abi

ben st paul taril rotasında ve toroslarda trekking turlarına başladım...gelmek istersen her zaman beklerim...şimdilerde köyde trekking ve doğa sporcuları ve meraklıları için köy pansiyonu hazırlıyorum...

kib....

tekrar başarılar

• Beğen
tebrikler serkancım. aslında ben muğlayada bisikletle gelir demiştim ama , en azından gidiyosun :) tahminimde yanılmadım sayılır. senden de bu beklenirdi zaten... tekrar tebrikler kardeşim....

• Beğen
Ne yazık ki hiçbir güzergah uymadığı için sana karşılama yapamayacağımız için çok üzgünüm. Neyse sen uzaklarda olsanda kalbimiz seninle.... İnşallah bunuda sorunsuzca halledersin. Yolun açık olsun. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

• Beğen
muğlaya arabayla gelmeseydim afyona kadar pedallardım ben seninle , ama arabayı arkadan getircek birini bulabilirsek belki olabilir :) eskişehirden muğlaya benden başka gelende yok :( bakalım belki bi sürpriz olur.....

bu arada gönderdiğin teşekkür belgesi için çok teşekkür ederim kardeşim. inan aldığım zaman çok duygulandım. sevgiler...

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri