Scudo Sports

Yine,yeni,yeniden yollardayım!🔥

erendiz çetiner

Forum Bağımlısı
Tepki
1.063
Bisiklet
Corratec
Geçen hafta 29 'er MTB ile 2.25 lastiklerle 225 km asfalt yol yaptım.880 elevgain.9.56 dk.moving time.23 average.💪🔥Sırada bayramın 3.gunu 450 km var🙈🤗 toplam irtifa kazanımı 4300 gibi olacak🙏Bakalım başarabilirsem yazarım.Bu arada yaş 45 😉☺️İş bitmemiş.Guzergah (Manisa-Salihli-Demirci-Simav-Manisa)🙏

Scudo
Selamlar dostlar.Turun sadece en zor olan gidiş kısmını tamamlayabildim.Kazasiz,belasız sadece 3 ön teker patlagiyla ☺️ MTB ile 230 km.21.8 ortalama.2710 mt.irtifa kazanımı, 10.30 s/dk.Sevgi ve saygılar👏Kendi rekor denemem için görüşmek dileğiyle,sağlıkla kalın,sporla kalın...

Selamlar dostlar.Turun sadece en zor olan gidiş kısmını tamamlayabildim.Kazasiz,belasız sadece 3 ön teker patlagiyla ☺ MTB ile 230 km.21.8 ortalama.2710 mt.irtifa kazanımı, 10.30 s/dk.Sevgi ve saygılar👏Kendi rekor denemem için görüşmek dileğiyle,sağlıkla kalın,sporla kalın...
Maşallah ,sağlam tur olmuş. Helal be ihtiyar diyesim geldi. Forumdaki bir çok gencin tozunu alırsın. :harika:

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
Merhaba arkadaşlar. Yarın Bursa - Balıkesir- Altınoluk - Bozcaada- Çanakkale- Gelibolu - Erikli- Şarköy- İstanbul turuna başlayacağım. Kesin olmamak üzere güzergahım böyle. Tur için ortalama 8-10 gün süre biçtim ve yaklaşık 800 km yol yapacağım. Turla alakalı genel tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca bu konuda beni en çok düşündüren diğer bir konu da konaklama fiyatları. Yeme içme konusunu a101'den falan bir şekilde hallederim ancak barınma çok maliyetli olacak gibi. Bu konuda tavsiyeleriniz olursa gerçekten çok makbule geçer. Eğer güzergahım üzerinde yaşayan bir arkadaşım varsa beni misafir ederse o da çok güzel olur. Yardımcı olmak isteyenler için numaramı bırakıyorum Whatsapp'tan yazabilirsiniz. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi forumlar arkadaşlar. Cep numaram : 0531 265 04 15

• Beğen
Tepkiler: Efe ÇEPEL
rotadaki kamp yerlerinde kiralık çadırlar oluyor, uygun fiyata gecelik kalınabilir, bir diğer uygun fiyatlı seçenek öğretmen evleri. bunun dışında kyk yurtları yaz olduğu için boş olabilir, belki yurt yönetimiyle görüşüp makul fiyata kalınabilir.

bu ağustos sıcağında uzun bisiklet turu yapmak biraz bunaltıcı olabilir, bol su içmenizi ve çantada güneş kremi bulundurmanızı tavsiye ederim. umarım keyifli geçer.

• Beğen
Tepkiler: basri
Geri