Scudo Sports

Yine Merida, yeni Merida...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@sametyanardağ
Teşekkürler birde hybrid Merida Speeder T3 var ama yinede uzun yola bile bunu kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sametyanardağ
Scudo
Ben sert kuyruk kullanıyorum ama sizinki gibi çift süspansiyonlu kullanan arkadaşlarım ortadaki süspansiyonu kapatınca sert kuyruktan farkı kalmadığını söylüyorlar galiba bende ilerde en azından bir maraton modelinde kadroya geçeceğim hele ki arazide hatta birazda inişte kullanmayı sevdiğimi düşünürsek kesin geçmeliyim :)

süper bisiklet hayırlı olsun kazasız belasız olsun :)

Teşekkürler evet bende şimdiye kadar hep hardtail kullanıyordum ve her yere onunla gidiyordum ama yurt dışında yoğunlukla full kullanımı oldukça fazla vede istediğinizde hardtaile yakın bir konuma getirebiliyorsunuz bisikleti.
İlk başta daha yüksek travelli bir carbon model almaya niyetliydim fakat memnun kalmayıpta pişman olacağımı düşünerek Carbon modelini tercih etmedim.
Şimdi alu kadro seçimindende full seçimimindende oldukça memnunum inişler oldukça kontrollü ve keyifli bir hale geldi Zaten asfalt için bir bisikletim daha var ve seneye bir cyclo cross toplamayıda düşünüyorum tabiki disk frenli.

Hayırlı olsun, güzel günlerde binmeniz dileğiyle. Merida bi başka:)

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Çok güzel bisikler, çok beğendim. Çakıllı yol ve merdiven inişlerinde sahip olduğum Corratec X-Vert Motion full suspension olmadığından çok titreme yapıyor. Bu bisikleti de listeme aldım :)

• Beğen
Tepkiler: gabalı
Şu XTR aynakolda gelsinde yeni fotolar ekliyeyim

Arkın ufukta birde yol bisikleti var

Teşekkürler XTR Aynakolu bekliyorum bir ihtimal racaface carbonda olabilir paraya kıyabilirsem

Yakinda bİsİkletİmde Önemlİ deĞİŞİklİkler olacak.

@Ertugrul Gabalı
Bisikletiniz su haliyle zaten güzel, ne gibi degsiklikler yapacaksiniz mesela????

hayırlı olsun ama bu bisiklete temizlik yakışmıyor maalesef :)

Çok şık bir bisiklet. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız pedallamayı nasip etsin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri