Scudo Sports

Yine Düştüm

çok geçmiş olsun mert. spdde ikinci günüm bende bir kere düştüm durup olduğum yerde yumuşacık yere kondum :). Ama gerçekten pedalın ayaktan kayması çok daha tehlikeli hele ıslanırsa taban kaymaması işten değil.

• Beğen
Tepkiler: Dizdar MERT
Scudo
Merhaba,
Geçmiş olsun anneniz batticon ile pansuman a devam etsin yanlız batticon dan sonra MADECASSOL (MEDİCASOL) merhem sürün ve yaranızın üstünü gazlı bez ve flaster ile kapatın ki merhem elbiselerinize bulaşmasın.
Yaralarınızın çok kısa sürede kalın kabuk bağlamadan iyi olduğunu göreceksiniz

• Beğen
Gömlek için bandajla sar o yaralarını, sonra da zamana bırak diyorum ben :( tekrar geçmiş olsun, dikkatli ol bi dahaki sefere ayağa kalktığında:(

• Beğen
@Sedonaci_Baba

Annenin ,babanı fazla dinlersen ; şişko , 4 çocuklu , rakı içen bir vatandaş olursun :):)Spora devam ,terlemeye devam

• Beğen
Geçmiş olsun, bişicik olmaz merak etme kafaya takma, her bisikletçi eninde sonunda düşer zaman zaman, düşmek bu işin bir parçasıdır. Bolca bepanten merhem sür iyileşmeyi hızlandırır...

• Beğen
@Hasan Çağri

Geçmiş olsunda güzel bi cevaptır,bu işlerin dikkati olmaz olacağı varsa oluyo benim iç lastiğim sibop dibinden kesik yaptı 1saniyede tüm hava boşaldı ve evde bir hafta yattım morarmayan yerim kalmadı araba çarpmş gibiydim, bunun dikkatle ne alakası var?Ayrıca spd'ye bende alıştım geçenlerde spd olmadan arkadaşımın bisikletini kullanıyodum bi kaç kez düşme tehlikesi geçirdim,insanlara biraz daha olumlu yaklaşın çocuk burda tavsiye istiyo....

• Beğen
@mustafa kemal güler

Ya mustafa sanki ben bilmiyor muyum geçmiş olsun yazmayı...

Az ve öze anlayan anlıyor benim ne yazdığımı.. Merak etme sen... Şu forumda düşüp de benim gibi dağılmış olan adam sayısı bir elin parmakları kadardır. Düşmek nedir çok iyi bilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
Geçmiş olsun. Yaralarda ağrı varsa bepantenle beraber baticon isimli antibiyotikli krem sür ağrılar kalmasın. En kısa zamanda iyilişmen dileği ile.

• Beğen
yaralar cok da buyuk sayılmaz. ben mumkun oldugunca yarayı acık bırakma taraftarıyım. bır de temızlıgıne cok dıkkat et 3. fotoda yeterınce temızlememıssın gıbıme geldı.

belkı bunlar yaranın kucuklugu hakkında bılgı verır :D
ben ve bısıkletım...

(link)
(link)
(link)
(link)

son fotoyu link olarak verıyorum daha fazla rahatsızlık vermeyeyım ıstemeyene (yıne benden :))
Fotoğraf bulunamadı.

• Beğen
@tuninger_haa

Eyvah Eyvah:eek: yeni mi bunlar.
ben yine şanslıymışım.
Geçmiş olsun:(

Bu arada o beyaz şey nedir

Thiocilline Deri Pomadı

Antibiyotikli, çok çabuk açık yaraları iyi ediyor.

Geri