Scudo Sports

Yine bir Türkiye turu 3600 km 60 gün ama ??

Scudo
Yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum , en sevdiğim şeylerden birisi tur yazıları okumak :harika:

yazınız efendim yazınız. yazıyor olmanız güzeldir zaten kimlerin ne kadar ilgi gösterdiği değil; ki ilgi görebilecek ve gören kitaplarda devrimizde malum. aşk olmayan aşkı allayıp pullayıp zerre edebi değeri olmayan cümlelerle anlatırsanız yüzbinler satarsınız :) keza aynı şekilde yazılarınızın içine tasavvuf ve doğu-batı mistizismi ve kuantum fiziği karıştırıp, bilime ve ilme hakaret edercesine halkın bilgi açlığını ve duygularını sömüren cümleler kullanarak, yaşam koçluğu vıdıvıdısı yaparak da yüzbinler satarsınız :)
siz yazın efendim, yazıyor olmanız ve yolda pedallıyor olmanız değil midir güzel olan, nereye varacağını pek önemsemeden

@engin güner
konuyu takip ediyorum ve yazınızı cidden bekliyorum
Benim icin tur yazisi gelecege birakilacak, 2000 li yillardaki dunyanin nasil oldugu hakkinda yuzyillar sonrasina kalicak bi eserdir
Yazin efenim yazin

Foruma üye olalı çok olmadı, 15 yıl sonra alevlenen bisiklet aşkıyla kendimi burada buldum. Birkaç gündür okumaktan en çok keyif aldığım başlıklar tur yazıları.
Ben de beklemedeyim. ;)

• Beğen
Tepkiler: akinomatata
Geri