Scudo Sports

Yine bir Türkiye turu 3600 km 60 gün ama ??

engin güner

Forum Bağımlısı
Tepki
704
Kitap yazmak için yollara çıkmıştım bir kaç senedir.Bu senede yine bir tur düzenledim İstanbul dan başlayıp Siirt Kurtalana kadar da gittim.Altmış gün kadar sürdü turum.Kemah sonrası artarak devam eden diz problemimden ve artan güvenlik riskinden ötürü dönüşün bir kısmını da trenle yaptım.Tekrar yola çıkmayı ufak bir yol daha almayı da düşünüyorum kış gelmeden.Lakin bu turda çok zorlandım nasıl olur kestiremiyorum.Çok az bir bütçeyle yola çıktım ucu ucuna dolaştım ne akıllı bir telefonum vardı sosyal medyayı kullanabileceğim nede telefona gereksiz bakiye yükleyecek halim.Geçen sene buraya Tur yazılarımı yayınladığım bir başlık açmıştım buralarda nelerin ilgi çektiğini anlamam gerekirdi o ilgi görmedi.Henuz yazılarımı tam tamamlayamadım.Eğer talep olursa yayınlarım..Sizleri turdan bir anıyla selamlıyorumhttps://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11825852_844154145681299_563391192173782787_n.jpg?oh=ccfffeeabad86d2754e83085bb286a66&oe=5677C171

Scudo
Bence ilgiye bakmadan yazmalisin. Ben bekliyorum mesela.

Yaz hocam yaz, kaç kişiyiz şurda :) Birbirimize destek olcaz, mesela haftaya Denizli Antalya İzmir turuna çıkıyorum, ben de yazcam bitince :)

Sen yaz hocam, ilgiyi begeniyle ölçme elbet ihtiyacı olan, soru sormak isteyen ve bennim gibi tur ayrıntılarını merak eden birileri çıkacaktır. Şimdiden kazasız belasız güzel sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Aynen hocam, konuyu düzenlemeni merakla bekliyoruz. Birde bisikletin modelini söyleyebilir misiniz?

Bende size destek veriyorum muhakkak yazmanız gerektiğini düşünüyorum
1-2 ay önce Antalya turu yapan genç bir arkadaşımız vardı tur anılarını ve fotoğrafarını
Paylaşmıştı gayet keyifle takip edip okuduk
Onun için birilerinin ilgi alına girermi diye düşünmek benceyersiz
Bekliyoruz.......

kesinlikle turcu ruhunuz olduğu anlaşılıyor. çok parlak bir üslubunuz kaleminiz olmayabilir, çok uzun yazamayabilirsiniz belki, çok ilgi çekmeyeceğini düşünüp değmez diyebilirsiniz belki ama kesinlikle yüreğinizdekileri paylaşmalı, okuyacaklara hissettirmelisiniz. okuyacak olan sadece bir kişi bile olsa..
saygılar

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
yahu kardeşim hastayım senin gibi bu gezegenin havasını, suyunu, rüzgarını, bulutunu, toprağının kokusunu kendine ilaç yapmış adamlara. yaz lan yaz, senin bir kelimen, destan olur bizlere. yaz...

Hocam selamlar,

Boşver sen yaz, biz okuruz.

Geçen gün instagram'dan birini takip etmeye başladım. Kuzey Ege turu yapan bir arkadaş. Toplamda birkaç gün süren turunu öyle abartarak aktarıyor ki, yayınladığı fotoğrafları şaşkınlıkla takip ediyorum. "Bu nasıl bir ego," diyorum her seferinde. Küçük dağları ben yarattım edasıyla her gün (çok da niteliği olmayan) fotoğraflar yayınlıyor ve altına da 2-3 paragraf yazı döşüyor. "Bugün de şöyle yaptık, böyle yaptık, şöyle harikayım, böyle süperiz, of mükemmel bir yolculuk yaa," minvalinde yazılar yazıyor. Rencide etmek istemediğim için (ve tahminen forum üyesidir) burada ismini zikretmeyeceğim. Ancak tur yazıları bu şekilde yazılmamalı.

Her neyse, diyeceğim o ki, sosyal medyayı bu arkadaş gibi kullanacağına hiç kullanma daha iyi. Bu şekilde ilgi çekeceğine, hiç ilgi çekme. Bırak yazdıklarını sadece meraklıları okusun. Varsa birkaç fotoğraf yeter; yoksa da olsun, uzun uzun yaz sen, biz okuruz. Yazacağın her şey tecrübe sonuçta, hepimize lazım olacak bilgiler.

• Beğen
Tepkiler: cagdascaneroglu
Biz razıyız dünden okumaya. Ayrıca Türk filmleri gibi oldu merak içinde kaldık hocam :)

Mutlaka kitap çıkarmalısın. Çünkü uzun turlar ile ilgili çok az deneyim sağlanacak bilgi var. Eğer amacın yol göstermekse tabiki. talep üzerine yazmayı bekleme.

En önemlisi ise sana imremdim :) başarıların devamını dilerim...

Takipte olacağız.
Selamlar.

five

Yazmak istemiyorsan yazma ama ilgi görmediği için vazgeçiyorsan burası olmasa da bir yere yaz mutlaka. Medeniyetler böyle zenginleşiyor.

kesinlikle yazmalısınız.. hiç beğeni yorum yapmayıp okuyup geçenler o kadar fazla ki birilerine güzel hayaller kurdurtabilirsiniz ve iştahlandırabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: five
içinden geliyorsa yazmalısın bence.. yaptığın cesaret isteyen bi olay ve güzel bi gezi yazısı olacağından eminim. :)

@engin güner bir süredir burdaki arkadaşların turlarını takip ediyorum ve her bir tur yazısı okuduğumda daha bir heyecanlanıyor ve aynı turları yapmak için sabırsızlanıyorum eminim ki benim gibi düşünen bir çok arkadaş vardır bence siz yazınızı yazın zaten o yazınız dokunacağı kişilere dokunur almak isteyen ordan istediğini alır. ben alıyorum mesela. :) merakla bekliyorum.

Geri