Scudo Sports

Yine ben =)

@ali ozel

Kanadaya da yollamayabilirler. Çünkü CRC ingilterede. ağırlığı 2 kg üstünde olan ve boyutları fazla olan ve hassas olan hiçbirşeyi İngiltere dışına yollamıyorlar.

Scudo
Eastern hafif olsun diye parçaları plastikten yapıyorlar diyebilirim :D eastern alma sadece şık görüntü + hafiflik var başkada birşey yok.Alıcaksan KHE Maceto Am tavsiye ederim veya premium duo buda fiyatları arasında en iyisi bence

Evet beyler yurt dışından getirme ile ilgili sorunu çözdüm sayılır. 2010 modeller için 2 hafta içinde ön sipariş vermek isteyenler bana ö.m. yoluyla başvurabilirler.

Msn:bomberman-92@hotmail.com

Benim semihe aldığımmı ? 3kg mu ? Ne alaka ? 3kg bmx mi varmıs dünyada ? :D Ayrıca Semih kim ? :D

@ali ozel

senin semihe aldığın 3 kg bmx varmışmış kheymiş bi ara klavyeye 10 numara asılıyordum:D:D:D hatta 3800 dolarmı neymiş:D aslında semihle soyadında tutuyor onun için tanımadığını iddaa etme;)

Yurt dışı alışverişlerde ebay de olduğu gibi 100 dolar üzeri vergileniyor diye biliyorum bana bunu crc den alışveriş yapan bir forum arkadaşı söyledi
Birde bildiğim kadarıyla ve azda bir vergi binmiyor sanırım :D
Son hali, aynısı ülkemizde olan ürünler için Türkiye'dekinin fiyatına geliyor ve o kadar da uğraş harcıyorsunuz ;)
Eksik yada yanlış varsa düzeltelim ki doğrusunu herkes öğrensin :in:

• Beğen
Tepkiler: kamil şahin
Öncelikle semih kimdir tanımıyorum :D Daha önce sadece 1-2 yakın arkdaşıma bmx getirttim başkalarına getirtmedim henüz.Ayrıca çalıştığım kişiler ne yazıkki "Khe" markasını getirmiyolar.İleride onuga getirtmem münmkün olcak.

Diğer bi konuysa 150$ ve 150euro sonrası aldığınız ürünün %10u kadar vergi ödüyosunuz.Kargo masrafıyla yaklasık olarak o fiyata geliyor ama türkiyede sayılı ve belkide bulamayacağınız bir bmx e sahip oluyorsunuz :D

Khe maceta , Stolen Riot en iyisi gibi Ali özeL KArdeşim msn warmı werirmisin
Wallaha Forumda gezmeyi fazla bılmıyorum msn'den iletişim kurmak ıstıyorum senınle bmx hakkında :)

Alii ÖZELLL msn PlSS

Eastern Cobra BMX 2010 daha iyi görünüyor.

@ali ozel

iyimiş kargo ucretsızlıgı lınk varmı bu bısıkletlerın sıtesnn ? bencede 1. bmx !

MAceto Street İçin çok ideal gibi gözüküyo.. :)

@Mert Altıkardeş

bende eastern ace of spade pro kullanıyorum ama senin dediğin gibi öyle sağlamlık şubu yok diyemicem. kullandığım en iyi bmx diyorum. daha öncede kullanmış biri olarak eastern'in hertürlü pro modelini kullanabilirsiniz. şıklık,hafiflik ve sağlamlık herşey var ve %100 kalite test edildi onaylandı;) ağızdan dolma bilgilerle değil sürüş deneyimi yapan insanların bilgileriyle bilgilenin. eastern bike pro modellerine internet sitesinden bakabilirsiniz. (easternbikes.com) konuyu açan arkadaşada önerim tercihin eastern'den yana olsun.

hangi siteden alıcaksın söylersen sevinirim bnde almayı düşnüdümde :)

Geri