@Murat Cömez murat abi bu mükemmel bisiklete benim güç yetmez.
Sadece gördüğüm kadarıyla Xtr vites sistemleri , mutlaka sen frenleri de xtr yapmışsındır. Yani full xtrın kendisi zaten 4000-5000 lira. Birde Amerikan Rock markasının karbon kadrosu. Bir tek maşayı çok iyi bilmiyorum :islik:
@Murat Cömez Sid Race 2007 de bu ağırlık civarında abi biliyorsundur büyük ihtimalle. Peki gönderdiğin maşa karbon ve 10yıl daha genç olmasına rağmen ağırlık farkı olmamasının sebebi nedir?
@Darrow-21** Tourney aktarıcılar Japon üretimi ve çok sağlamdır. Benim bisikletimdeki aktarıcı kadronun sol arka tarafına motosiklet dokunması sonucu bisikletin sağ tarafına devrilmesiyle doğrudan asfalta çarptı ve çarpmanın şiddetiyle arka vites 6'dan 1'e düştü. Hâlâ şıkır şıkır çalışıyor. Oturduğum sokakta oyun oynayan veletlerden birinin altında bilmem kaçıncı el 20+ yaşında Peugeot Mosaique model bisiklet var. Üstünde eski model tourney aktarıcılar var. Doğru dürüst bakım yüzü de görmüyor. Hâlâ çalışır durumda.
@OnurÖzdağ
Evet onur biliyorumda anlamadigim taraf bu masa ile sid ne alaka? Bu masa sidin özelliginde olsaydi kesin 1kg civari olurdu gibi geliyor bana. Sid 26" düz schaft ve qr oluyor, esit masa dt swissde XRC 100 ve 1190g.
DT Swiss ODM ODL Karbon masa ise 29", konik saft, 15mm sokma mil ve bir kac fazlalik daha ekleyerek SID ile ayni agirlikta. Bence mükemmel bir agirlik.