Anıl Erdoğan
Forum Carbonbaşı
- Tepki
- 1.838
- İsim
- Anıl ERDOĞAN
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Arkadaşlara herkese slm,
az çok beni forumdaki arkadaşlarımız bisiklet alma öncesi ve sonrasındaki konumu hatırlarlar
Hatırlamayanlar için
Bu kadar şansızlık olur mu? Neye elimizi atsak kurutuyoruz.
Biliyorsunuz normalde profesyonel bir mtb arıyorum ama aradığım özellikte temiz bisikletler bulamadığım için şehir için de sürmelik sabit maşalı bir hibrit bakmaya karar verdim. (MTB aramaya devam).
Hibrit için 1000TL limit belirlemiştim
Ya sıfır mosso legarda 1821 alacaktım yada temiz 2.ellere bakacaktım.
Yılmadan sabit maşalı (maşası güzel görünsün ama :islik
bisiklet aradım ve buldum.
Carraro Sportive 324 .Çarşamba bisiklet gurubunda Osman abiden aldım bisikleti.
Bisiklet tertemiz şimdilik bir sıkıntısı görünmüyor.Umarım keyifli pedallamar görürüz
Özellik olarak arka vites, disk frenler ve vites kolu altus, ayna kol tourney tx. Hibrit için yeterli.
2015 de bisikletim çalındığında kask ve ışıkları dağıtmıştım şimdi tekrar toplama vakti:rolleyes:
Elinde fazla ışıldak ve kask olan varsa özelden yazarsa sevinirim
Bu arada bisikleti aldık daha 1.dakkasından pozitif enerji gelmeye başladı
Dönüşte otostop çeken arkadaşlara rastladım onları da gidecekleri yere kadar bıraktım muhabbet ettik. İstanbuldan datçaya otostop ile gidiyorlarmış. Dedim bir bisiklet alın bak ben aldım
. İlerde dediler.
Beni bu süreçte yorumları ile yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim

az çok beni forumdaki arkadaşlarımız bisiklet alma öncesi ve sonrasındaki konumu hatırlarlar
Hatırlamayanlar için
Bu kadar şansızlık olur mu? Neye elimizi atsak kurutuyoruz.
Biliyorsunuz normalde profesyonel bir mtb arıyorum ama aradığım özellikte temiz bisikletler bulamadığım için şehir için de sürmelik sabit maşalı bir hibrit bakmaya karar verdim. (MTB aramaya devam).
Hibrit için 1000TL limit belirlemiştim
Ya sıfır mosso legarda 1821 alacaktım yada temiz 2.ellere bakacaktım.
Yılmadan sabit maşalı (maşası güzel görünsün ama :islik
Carraro Sportive 324 .Çarşamba bisiklet gurubunda Osman abiden aldım bisikleti.
Bisiklet tertemiz şimdilik bir sıkıntısı görünmüyor.Umarım keyifli pedallamar görürüz
Özellik olarak arka vites, disk frenler ve vites kolu altus, ayna kol tourney tx. Hibrit için yeterli.
2015 de bisikletim çalındığında kask ve ışıkları dağıtmıştım şimdi tekrar toplama vakti:rolleyes:
Elinde fazla ışıldak ve kask olan varsa özelden yazarsa sevinirim
Bu arada bisikleti aldık daha 1.dakkasından pozitif enerji gelmeye başladı
Dönüşte otostop çeken arkadaşlara rastladım onları da gidecekleri yere kadar bıraktım muhabbet ettik. İstanbuldan datçaya otostop ile gidiyorlarmış. Dedim bir bisiklet alın bak ben aldım
Beni bu süreçte yorumları ile yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim