genç dostum o müstehzi surat ifadenle tereciye tere satmaya kalkıyorsun. Sen dünyaya doğru leyleklerin ağzında getirilir vede Plüton gezegeni civarlarında iken bisana çok bindim. Bisanın taşıyacağı yük ise benim mamut trailers in yanında devede kulak bile sayılmaz.
Bisan bisikleti zamanın en iyi yerli bisikletlerindendi.Bisan bmx bisikletim vardı.Kadrosu şu anki mtb bisikletinin junior olanıydı.Yakın zamanın bmx bisiklet kadrolarını beğenmiyorum.Akrobasi tarzı görüyorum.Bisan bisikletinin amblemi bile güzeldir.Bisan bisikletini daha önceden sağlam ve kaliteli olarak biliyorduk.Hala devam ettiğini düşünüyorum.Hydroforming triple butted tube x-7 alloy yazan kadroya kim kötü diyebilir ki.Hoşuma giden bir tarafı da ağırlıkları net olarak yazmıştır.Bunun gibi kaç firma bisiklet ağırlıkları hakkında net bilgi yazıyor? Bazı markaların düşük modellerinde zoom maşa sıkça görülür.Kadro olarak iyi görüyorum.
1997 senesinden evvel, bisan iflas bisikler çıkmadan önce bisan ın apennin diye modeli çok insanın rüyalarını süslemiştir. ART serisi de çok güzeldi. sonra ihlas holding sanki ülkede bisiklet üreten güzel bir yer var ben bunu alayım, içine edeyim dedi ve bisan yitti gitti.
Yakın zamanda max 750TL bütçe ayırarak bir mtb almayı düşünüyorum.Bisanı incelediğimde ise maalesef ithal mallardan bile pahalı olduğunu görüyorum.5000 serisini alıp da memnun olan var mı aranızda?