Yıldız teknikte çevre müh. yüksek lisansı yapıyorum. Davutpaşa kampüsündeyim. Her ne kadar dönem kapansa da yapılacak aktivitelere katılmak ve arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
selam, aslında geçen seneye kadar baya tur yapıyoduk beraber ama sonra yalan oldu, burada çok kişi olduğunu sanmıyorum, eğer dağcılık klübü ile temasa geçersen ordaki herkes bisiklete biniyor nerdeyse
geçen ay critical mass de ytü dağcılıktan biriyle karşılaştım fazla konuşma imkanımız olmadı ardından okuldaki dağcılık klübü masasına gittiğimde bisikletle ilgili pek aktif bi oluşum olmadığını söylediler.
beşiktaş-emirgan taraflarına gidiyorum bazen akşamları
bazen de haftasonu gündüz çıkıyorum belli olmuyor,duruma göre
pm gönderemiyorum irtibat kurmak isteyen arayabilir 543 286 8338
yıldız da davutpaşaya o kadar bisiklet getirdiler fakat güzel bi organizasyon olmadı malesef. gerçi bunda müh fak olmamız 2 vize 1 final olmasının projelerin sunumlarn derserden kafamızı kaldıramamanın çok etkisi war.
bisiklete binmek isteyen bisiklet ihtiyacı olanlarla habereşebiliriz serci_yea@hotmail.com yıldız çewre son sınıf sercan
Ben buradayım ama yıldızda net bir bisiklet grubu ne yazık ki bulunmuyor. Şu an bisikletim istanbul'da değil seneye YILDIZ'da bir yoklama yapıp yıldızlı arkadaşlarla tanışmak gibi bir planım var