Scudo Sports

Yıldız Teknik Üniversitesi

Scudo
Yıldız teknikte çevre müh. yüksek lisansı yapıyorum. Davutpaşa kampüsündeyim. Her ne kadar dönem kapansa da yapılacak aktivitelere katılmak ve arkadaşlarla tanışmak istiyorum.

gördügüm kadarıyla pek ilgilenen yok burayla. canlandırmak lazım bu baslıgı. istanbuldaki arkadaslarla bisiyler yapabiliriz.

selam, aslında geçen seneye kadar baya tur yapıyoduk beraber ama sonra yalan oldu, burada çok kişi olduğunu sanmıyorum, eğer dağcılık klübü ile temasa geçersen ordaki herkes bisiklete biniyor nerdeyse :)

dağcılık klübünden zıyade buranın mudavimi yıldızlılar parlasa yenıden daha güzel olur. sitelerinde de bisikletle ilgili bi aktivite goremedim.

sitelerinde yok zaten ama arkadaslarim onlar ve en son adaya gittiler beraber gecen hafta sanirim bisikletle. foruma takilan sadece alican var.

Sevgili dostlar artık ben de burdanım. Yıldız'ı parlatmak lazım :)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Yıldızdan kimse kalmadı mı? herkes mezun oldu sanırım?

geçen ay critical mass de ytü dağcılıktan biriyle karşılaştım fazla konuşma imkanımız olmadı ardından okuldaki dağcılık klübü masasına gittiğimde bisikletle ilgili pek aktif bi oluşum olmadığını söylediler.

beşiktaş-emirgan taraflarına gidiyorum bazen akşamları
bazen de haftasonu gündüz çıkıyorum belli olmuyor,duruma göre
pm gönderemiyorum irtibat kurmak isteyen arayabilir 543 286 8338

yıldız da davutpaşaya o kadar bisiklet getirdiler fakat güzel bi organizasyon olmadı malesef. gerçi bunda müh fak olmamız 2 vize 1 final olmasının projelerin sunumlarn derserden kafamızı kaldıramamanın çok etkisi war.
bisiklete binmek isteyen bisiklet ihtiyacı olanlarla habereşebiliriz
serci_yea@hotmail.com yıldız çewre son sınıf sercan

Arkadaşlar bende inş müh yüksek lisans güzel bi organizasyon olursa seve seve katılrım..

Ben buradayım ama yıldızda net bir bisiklet grubu ne yazık ki bulunmuyor. Şu an bisikletim istanbul'da değil seneye YILDIZ'da bir yoklama yapıp yıldızlı arkadaşlarla tanışmak gibi bir planım var :)

@Alper Yıldırım

Hangi bölümdesiniz, ben elektrik mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Sizi sanki birkaç derste gördüğümü hatırlıyorum.

Geri