Scudo Sports

Yıldız Teknik Üniversitesi

Gecen sene 8 mayıs ta kocaeli'nde yapıldı dag ve yol üniversitelerarası bisiklet yarısları. Bu sene ne zaman yapılacagı daha belli degil ama mayısta yapma ihtimalleri yuksek...

Scudo
şşşt yıldızlılar benden habersiz neler karıştırıyorsunuz hıııı?
dağcılık kulübüüüüüü aloooo haberleşelim olm buluşuyor dağcılı facebook grubundan ne bi mesaj ne başka bişey kendi kendinize takılıyorsunuz cık cık cık ayıp oluyor ama :D

27 aralık 2008 cumartesi günü sabah 09.45 de kadıköy'de eminönü iskelesi onunde bulusup, sahilyolunda bisiklete binecegiz. Herkes davetlidir...

@alicins

@alicins

bizim toplanma işi genelde son güne kadar netleşmiyor doğru düzgün.ama diğer dönemin başından itibaren düzenli bir program yapmayı düşünüyoruz.bu dönem doğru düzgün dağa da gitmedik zaten.adam gibi antrenman yapmak,kondisyon yapmak lazım.programı bi yapalım 3 gün önceden eventi göndeririz.söz:)

hem sen uğrasana kulübe arkadaşım ara sıra.yan odanızdayız:D

arkadaşlar bende yıldızdanım bisiklet almayı düşünüyorum turlarınız fln oluyomu katılırım sizlere syglar.

artık bende yıldızlıyım bu gün açıklanan sonuçlar itibariyle makine mühendisliği bölümüne girdim. hatta bugün bisikletimle okula gittim :)

bu gün yabancı diller yüksek okuluna hazırlık için kayıt olmaya gittim. davutpaşa kampüsüne ilk kez girdim ve her fakültenin önünde bisiklet parkı görünce çok hoşuma gitti. fakat ne yazıkki bu park alanlarının hiç birinde bir tane bile bisiklet göremedim. umarım sene içerisinde bol organizasyonlar olurda o park alanları bize dar gelir:)

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Gördüğün parklar kampüs içinde ulaşım için kullanıma sunulmuş bisikletlerin park yerleri. Ancak şuan neredeler bilemiyorum, muafiyet sınavı için gittiğimde bisikletler araziydi :)

bnde ytü'denim ,şu an hazırlıktayım. en kısa zamanda bisikletimi alıp çalışmalarıma başlamk istiyorum zatn . .

mrb arkadaşlar yıldızda 4. senem ve tam bir bisiklet tutkunu olmama rağmen üniversitemdeki bisiklet grubundan haberim yok... grubun aktivitelerinden nasıl haberdar olacağım hakknda bilgi verirmisinz...??

Grup moderatörü şu anda kim bilmiyorum ama eğer dağcılık klübüyle irtibata geçerseniz aktif olan bisikletçilerin çoğuna ulaşabilirsiniz. Alican Yalçın dağcılık klübünün başkanıydı ayrıca triatlet, çok yardımcı olabilir her konuda.

Grup moderatörü benim... Grubun da adresi aşağıdadır.
(link)
Herkesi bekleriz... Ayrıca sorularınız için telefonum: 0535 2477040

Alican Yalçın

@mcanb

@Alcnylcn

Naber Alican :) reklamını yapmışım biraz

Geri