Scudo Sports

Yıldız korusunda biraz uçuş kaçış

Arkadaşlar mtb böyle bir iniş yapabilirmi ? :)

Soru biraz saçma olmuş olabilir ama yeniyim işte :rolleyes:

Scudo
Tuğberk ben bu videoyu yeni izledim. Çantalı olanın sen olduğunu uzaktan da olsa tanıdım. Çok güzel bir video olmuş ama kamerayı çekene yazık onun ne günahı var :). Nasıl çektiniz. Özel kaska takılan kameralardan mı kullandınız? Başarılarınızın devamını dilerim.

@PhysX

Oradaki bisikletlerin hepsi mtb zaten.

@soneryen

Tesekkurler :) .

Evet abi Sercan'in(obsolate) ekstrem sporlar icin uretilmis guzel bir kask kamerasi var. Onun sayesinde guzel goruntuler alabiliyoruz :) .

@soneryen

Ben 2 amortisör görür gibi oldum.. tek amortisör ile aşırı sayılmayacak atlama zıplamalar yapılabilir mi demek istemiştim ( yani 1-2 metre ) :rolleyes:

Konuyu katlediyorum sanırım.. Aynı yerde bir video daha bekliyoruz

@Tugberk Tezel

Tuğberk seninle konuştuktan sonra görüntülerinizi syretmek iyi oldu eskiden dizlik ve dirseklik kullanmıyormuşsun,yeni sürüşlerinizin görüntülerini de yakında görmek dileğiyle ,kazasız günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Tugfox
@PhysX

1-2 Metre atlamalardan birşey olmaz diye düşünüyorum. Bunu DH FR bölümünde çok net cevaplarlar ama benim bildiğim kadarıyla trial yapanlarının yüksek çoğununluğunun bisikleti tek amortisörlü sadece downhill yapanların bisikleti çift amortisörlü, sizin sorunuza gelirsek 1-2 metre atlamalar yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Yanlışın varsa düzeltin.

• Beğen
Tepkiler: PhysX
@PhysX

inme tekniğini biliyorsanız atlarsınız şahsen ben atladım

• Beğen
Tepkiler: PhysX
@soneryen

@sinto

İkinize de cevaplarınız için teşekkür ediyorum

valla videonuz çok güzel çok hoşuma gitti paylaşım için saolun:)

Geri