Scudo Sports

Yıldırımlı Gecenin Mahsülleri.

Harika resimler eline sağlık, insan bakmaya doyamıyor...

Scudo
Arkadaşlar hastaneye yatacağım sabah heyecandan uyuyamadım, yarı uyur haldeyken gökgürültüleri hissedince uyumaya çalışmaktan vazgeçtim ve ava başladım. Şükür ki bu eleman, İzmit Saat Kulesi' nin arkasından bana kırpıştı. Uzun pozlama halinde olan makinem ise fırsatı kaçırmadı. Fotoğraf sabah 04.40' da çekildi.

http://img514.imageshack.us/img514/1704/27807yllllcs1.jpg
(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
@Selim Çam

var var adam hastayım ayağına yiyo bizi baksana ışıktan hızlı adam valla ulen mineral yazıklar olsun :D:D:D:D şakası bir yana bizede öğret mineralin dünyasına al bizi

abi süpersin...çalışmalarında başarılar :Skull-175

Yok kardeşim, ucu kuleye dokunacak kadar yakın yere inse benim halim fena olurdu:) Korku ve heyecandan kendimi kaybederdim belki:) Teşekkürler..

Abi bunları nasıl yakalıyorsun.Makinen sürekli çekiyormu(saniyede 10-15 kez çekenlerden) yoksa tepkimelere karşımı çekiyor nasıl birşey anlamadım

@baymineral

@propcadmin

Uzun pozlama sırasında şimşek çakıyor. Şimşek de fotoğraftaki yerini alıyor, tıpkı lambalar gibi... Bu fotoğrafın pozlaması 30sn mesela :)

Ben Bulb modunda denedim, bembeyaz bir fotoğraf çıktı :) Öğreneceğiz yavaş yavaş :D

Diyafram ne kadar kısık olsada gündüzleri 1/4 pozlamadan daha çok pozlayınca fotoğraf beyaz çıkar. Elinin altındaki makineyi tanıyıp çekimleri sürdürünce alışırsın zaten.. Tşklr..

Geri