Scudo Sports

Yılbaşı Tebrik Mesajları

@tayfur

hmm:rolleyes: o zaman inek minek bişi ayarlarız ya:p

Scudo
Kıymetli, Bisiklet forum arkadaşlarım,

Yeni yılın, tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğimle, tüm dostlarımın yeni yılını kutluyorum.

Ayrıca, bir kurban bayramı daha geldi. Bu bayramın, öncelikle milletimize, ulusumuza ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.

Yine mutlu, yine umutlu, yine sevgi dolu nice bayramlara ve yeni yıllara.
;) :p

tüm bisiklet forumunun bayramını en içten dileklerimle kutluyorum ve mutlu yıllar diliyorum :)

DEĞERLİ DOSTLAR
Bayram sevinci ve yeni yıl çoşkusunun pedallarınıza yeni ufuklar ve yüreğinize yeni dostluklar kazandırması dileğiyle hepinizi selamlıyorum,(Akif, Candede, H. Can DEMİREL, Kroncu Ercan, ALICIOĞLU çifti, Erzincan'dan Serkan, Bilgisayarcı Önder,Fransa Boykotcusu Murat ve diğer arkadaşlar)

hayırlı bayramlar ve iyi seneler değerli bisikletforum üyeleri ve yöneticileri ve misafirleri sevgi saygı barış dolu bir yıl olsun bu sene ve bol yarışlı olsun yanındada geziler olsun cok mu şey istedim acaba

Sevgili Muharrem Karadağ,
Tüm dilekleriniz için teşekkürler.. Yeni yılda yeni dostlar kazanmak dileğiyle....

Kumluca'ya Selamlar... Görüşmek Dileğiyle...

Sevgiler...

Sizin de bayramınız mübarek olsun ve yeni yılınız mutlu geçsin...:)

Kadrolar başlığı çok sevmiş konuyu:p Bırakamamış:D

<Bütün Bisiklet Forum üyelerinin Kurban Bayramı Mübarek olsun...

Bayrambaşı' nız (Bayram + Yılbaşı) kutlu olsun.
Mutlu yıllar, Mutluluklar

İnsanlar için, en iyisinden en güzelinden yepyeni mutlu başarılı ve bereketli bir yıl olsun;

Yeni Yılınız Bayram Olsun Arkadaşlar,

Sevgiler...

xfer&bally :p :D

Kurban Bayramınız mübarek olsun...

Bayramınız Mubarek Olsun Ve Aynı Zamanda İyi Seneler

Ben de herkesin bayramını kutlar, yeni yılda da bisikletforumdaki sevgi,arkadaşlık ve yardımseverliğin sürmesini dilerim.

Cümletten hayırlı bayramlar diler,sağlıklı,mutlu ve bol pedallı bir yıl geçirmenizi temenni ederim.

Geri