Scudo Sports

Yılbaşı Tebrik Mesajları

Olmaz mı :) Kar yağsın bir. Şartlar olumsuzlaşsın tabiki gideceğiz ;)

• Beğen
Tepkiler: merveö
Scudo
Az önce Beyaz Show da Beyazit, Delta Bisiklet in reklamını yaptı duyanlar var mı:D=? Şaşkınlıgımı belirtmek istedim sadece:eek:..

Evet biz konuktuk. Bir program çekimi yaptık. Önümüzdeki günlerde de bisiklet programında program yapacağız

@serhad k

bu durumda napıyooruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
kar yağmasını mı beklıyoruzz:(
deltanın kapısını dilek ağacımı yapsak aceeep,kar için herkes bi parca bağlar umarım..:D

• Beğen
Tepkiler: ulas
2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep bizlerle olsun.

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla,

Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini ayrıca,

Yeniyılda; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerinizi ikiyle çarpın bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayırmanızı temenni ederek formumuz adına MUTLU YILLAR

Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreginde hissedeceği,
hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği,
saglık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte
gecirmeniz dileğiyle…

2009 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol
kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!

:cool: Arkadaşlar 2008'i artık geride bıraktık.Tüm BMX' çilere 2009'un hayırlı olmasını diliyorum.Çok şanslıyız ki BİSİKLET FORUM bizi bir araya getirdi.Yeni dostluklar kurmamıza ve hangi şehir olursa olsun, kilometreleri ortadan kaldırıp birbirmizle tanışmamıza vesile oldu.Biz artık çok büyük bir AİLE'yiz ve bundan sonrada hiç ayrılamdan beraberiz.(hkk bmx team).BİSİKLET FORUM sana TEŞEKKÜR ederiz .(Yok ki sevenimiz, bekleyinimiz, özleyenimiz BMX BİZİM TEK EĞLENCEMİZ).

Aynen katılıyorum Hakkı abi sana bisikletforum.com sayesinde sizlerle tanıştım bmx le tanıştım çok teşekkür ederim:) 2009'da çok daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum;)

hakkı abi sana katılıyorum teşekkürler bisikletforum.com herkezin yeni yılı kutlu olsun

Herkesin Yeni Yılını Güzel Haberlerle Geçirmesi Dileğiyle:)Bisikletforumada Bizi Bir Araya Getirdiği İçin Teşşekürler:)Ayrıca Yeni Sene Yeni Bmxler Demek:D

aranızda olamk güzel forumu her gün takip ediyorum ancak boy ve kilo yüzünden bmx e başlayamıyorum boyum kısa ve kilomda az buda bmx de hareket yapamamam anlamına geliyor...

bir kaç kişi yaparsın desede bence imkansız...

belki 2-3 sene sonra :(

arkadaşm boy ve kilo önemli deqil kendine güvenen hırslı olan kişi her haliyle yaparrr.. 11 yaşındaki çocuk 360+double tailwhip yapıorrr demekki yapılabiliorrr.. bnce başlaaa

Geri