Scudo Sports

Yılbaşı Tebrik Mesajları

Bisikletforum ailesini ve herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı ve mutlu bir 2007 dilerim.

Scudo
herkese bisiklet dolu,sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim

güle güle 2006 hoşgeldin 2007.umarım herşey daha güzel olcak bu yılda tek dilegimiz bu.sevgiler...

2007 herkezin istediklerini getirir inşallah tabi herşeyin başı sağlık mutlu yıllar
:)

Değerli arkadaşlarım,

Yeni yılınızın, Kurban Bayramı coşkusu ile; mutlu, umutlu, bereketli ve sağlıkla geçmesini yüce Allah'tan niyaz ederim.

Sevginin dünya üzerinde barışın habercisi olduğunu unutmayalım.

Sevelim ve sevilelim.

Saygılarımla,

Aydın

tum bisikletforum camiasina hayirli seneler, iyi bayramlar dilerim. en kisa zamanda gorusmek, pedallamak dilegiyle...

Bisiklet forum ailesinin güzel fertlerine hayırlı ve bol düş'lü seneler diliyorum.

'''Yeni yıl siz güzel insanlara mutluluklar getirsin,Düşleriniz sizlerle olsun.'''

Herkese hayırlı bayramlar,mutlu yıllar diliyorum...

Sağlıklı, mutlu nice nice yıllara...

Herkese hayırlı bayramlar ve mutlu yıllar.Tüm dünyada barışın ve kardeşliğin hüküm sürmesi dileğiyle
selamlar, saygılar ve sevgiler

Herkesin kurban bayramını ve yeni yılını kutlarım

Foruma 2 haftadır ancak girebildiğim için yeni yazıyorum, kutlayabildiğim ve kutlayamadığım herkesin yeni yılını kutlarım, mutlu bir yıl geçirmesini dilerim ve geçmiş bayramını da kutlarım.

Tüm islam aleminin tüm Türk milletinin tüm bisiklet severlerin ve tüm bisiklet forum ailesinin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar 2008 Yılının sizlere ve ailelerinize sağlık mutluluk ve başarı getirmesini diler herşeyin gönlünüzce olmasını temenni ederim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK

tüm bisiklet severlerin yeni yılı kutlu olsun

Herkese Sevdikleriyle ve bisikletiyle beraber,bol sağlıklı,mutlu ve pedallı bir yıl dilerim.

Acısıyla tatlısıyla güzel bi sene gerdide bıraktık yeni yılın herkes için hayırlı olması dileğiyle...

Geri