@nanotech almak istedigim bisikletin fiyatini ogrendiklerinde 'olum motor al pedal cevirmeyle ugrasma' yada '3 kurus daha koy serce al ayagin yerden kesilsin' gibi yorumlar aliyorum. Dunya bisiklete donmeye basladi bazi ulkelerde ciddi ulasim araci olarak kullaniliyor bunlari soyledigimde 'hade len' dercesine cevaplar aliyorum yani bisiklet seven sevgili maddesi biraz hayal. Keske yurt disindaki gibi bayan arkadaslarimizda aktif olarak bisiklet binse.
@Asilzade Sorun kadınların bisiklete bakışından çok bizim öküzlerin kadına bakışından kaynaklı dostum. Bir kadının yolda yürümesini bile tahrik edici bulan bizim öküzler bisiklete binen kadınlarımızı yolda nasıl taciz eder bir düşün. Tacizden kastım cinsellik değil sadece. Sıkıştırır, korkutur, dalgasını geçer vs.. Ben bile kendimi rahat hissetmiyorum..
Minimum sorunlu güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle..
Herkese şimdiden mutlu seneler olsun. Umarım 2017 yılı bir tane bile şehit haberi almadığımız, terörün olmadığı (bunlara kendim de inanmıyorum ama )güzel ülkemiz adına doların yükselmediği, petrol fiyatlarının su fiyatlarının altına düştüğü bir yıl olur. Saygılar.