üyülerdeki gelişmeler… devam….
h.çağrı….. avantardaki çok güzel gülüşünü koruyabilmek için estetik ameliyatlarının sayısını unuttuğunu açıkladı.. haftaya yine ameliyat var dedi… biz seni unutmadık seni…
cobike …forumda bi kaybolup bi görünmesinin sırrı hala çözülemedi…
hu_handan … işinlama cihazını keşfettiği günden beri yerinde durmuyor…en son filipinlerde bisiklet binerken görülmüş… hala yalnız bisiklet biniyor…
efeyıldırım… caddebostan gece turlarına sonunda bu yıl ilk defa katıldı….
cado… bisiklet binerken gazete de bulmaca çözebiliyor artık…
özgür!... izmirde karşılaştığı gezgin japonun peşinden japona ya yerleşti… hala öğrenci..
sinto… everese tırmanışın dan sonra ali kırca ile ana habere konuk oldu…
esma_izmir …. sonunda bisiklet aldı… denizlide pedallayanlar la ilk gezisine katıldı.. bisikleti olmadan bisiklet sevdasını aşıladığından dolayı forum onur ödülü aldı..
soneryen… eşiyle dünya turuna çıktığından beri haber alınamıyor….
ercan bayram 5. kez moderatörlüğe geri döndü bu sefer son dedi…
tuğrul abi …. yöneticilik bana göre değil diyip caddebosanda açtığı büfesin de bisikletçilere köfte ekmek satıyor… forum üyelerine % 10 tura katılanlara % 25 sıradan müşterilere % 50 indirim yapacağını söyledi….
derya yıldız… şiirlerim ve manilerim adlı radyo programını 5. yılında manilerim tükendi diyerek yayından kaldırdı…
agencalp… 21. bisikletinide hoplıya zıplaya kırdı… hala hussar almadığına pişman…
başar… forumda acılan tüm konulara geç katılmasıyla ünlendi….
böcek… artık bozulan bisikletini tamir edebiliyor… ya ne zamndır da bozulmuyor bisikleti..
mesut girginç …. 3 kişisel fotograf sergisini actı… ara gülerden sonra aranan fotografcı oldu… çekimlere bisikletiyle gittiği hatta çekimleri bisikletle yaptığı söyleniyor…
murat kılınç… ..bisiklet turu yapanlara güzargah belirleme işine girdi… ayrıca mesut girgic in zorlamasıyla başladığı fotomodelliğide severek yapıyor… forumda administrator olarak görevine devam ediyor telaşlanmayın…
bu önceki gibi güzel olmadı kabul ediyorum... o 5 dak içinden gelen bi yazıydı bu biraz zorlama oldu arkadaşların hoşgörüsüne sığınıyorum ....