Scudo Sports

Yeter artık yeter

@Antecurs Aslında haklısın. biraz önce aldığım yerle görüştüm faturaya pazar günü bakabileceğini söyledi. Ama alışveriş merkezi bence bunun önlemini almıştır diye düşünüyorum. ama peşini bırakmayı düşünmüyorum.

@Onur İlker Gündoğdu haklısın. Hırsız her yerde yapıyor hırsızlığını ama, cezai yaptırım önlem vs bir şeyler olmalı...

Scudo
@m.muratsevindikl İnternette bir aratın "alışveriş merkezi otoparkından hırsızlık" diye. Mutlaka daha önce dava konusu olmuştur. Öyle kafasına göre "Otoparkımızdan çalınan eşyalardan sorumlu değiliz" levhası asmakla olmaz.

@Onur İlker Gündoğdu öyle diyorsunnda, insan bilemiyor. güvenlik var dedim, kameralar var dedim nasıl buna cesaret edebilirler ? Ama ger gör ki sonuç ortada...

@m.muratsevindikl

Polise gitsen dalga geçerler be kardeşim adalet mi ülkede. Napalım ya cezasını biz vericez ya da kendimizi koruyacağız mümkün mertebe.

Bak ben ilk kez Ankara'da gördüm , en küçüğü 20 yaşında çoluk çocuk demeden para dilenen şerefsizler var . Biri küfretti halettim bunu sonra köşede bekleyen 2 arkadaşı geldi götürdüler , ya bana bıçak sallasaydı biri ?

Gittim polise şikayet edeyim dedim, ilerde lokantada yemek yiyordu muhteremler. Ufak bir örnek bu ...

Bana kalsa hırsızları 1 hafta boyunca meydanda baş aşağı asarım saat başı da işkence yaparım.

bisiklet alarmları var gümbür gümbür ses çıkaran onlardan kullanmak lazım şehr içinde en azında cafede otururken bi bakkala girdiğinde iş görür ama bisikletin sürekli yeri evin içi olmalı kesinlikle..ben her gün binamda sığınak olmasına rağmen omzuma yükleyip 3 kat çıkartıyorum : ) hırsızın hiçmi suçu yok diicezde o zaten tartışmaya açık bir mevzu bile deil :D

Dediklerinizde haklısınız, fakat bisikletinizi dışarıda kilitlemenize rağmen çalınır kabahat sizde yaklaşımınız doğru değil. Nasreddin Hocanın fıkrası gibi ''Hırsızın hiç mi suçu yok'' :)

@Onur İlker Gündoğdu kesinlikle haklısın. Gittim zaten tavırlarının dalga geçmekten bir farkı yoktu. Allah yardımcımız olsun. En sonunda bizde kötü olacaz bu gidişle.. bize başka yol bırakmıyorlar, Adelet'i kendimiz sağlamak zorunda kalcaz

@muratto Nasrettin hoca ne güzel demiş, Sanırım yok :)

@ERSN PK Aslında bende evde o şekilde tutsak ediyordum, bisiklet'i Bodruma kilitliyordum... Hırsızın suçu olmadığı bu güzel ülkemizde, bundan sonra dediklerinize dikkat ederim :) Gerçi başkada çare yok:uzgnm::)

@Antecurs Biraz araştırdım, dediğiniz gibi böyle bir durum varmış, daha önce emsal temsil eden bir olay olmuş. İnşallah Bisikleti aldığım yer bana faturamı verirse... ( Dün için bu gün bakarım dedi, bu gün aradım pazar bakarım diyor.. ) hukuki yolla ya da avm yönetimini tehditle bir şeyler olur inşallah..

@Mehmet Levent :DDD Al benden de o kadar, sonuna kadar katılıyorum, Aslında benim adaleti aramam da deli saçmasından da öteye değil ama işte ümit... Belki kıyıda köşede üzerine basılmamış kar taneleri vardır? kim bilir...

@redwolf Teşekkür ederim, inşallah. Ama bulunması için birilerinin bir şey yapması lazım, görüyorum ki polisten böyle bir yardım olmayacak :S

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
bakın size bir takıntımı paylaşayım. tatile çıkarken, bisikletin quick release lerini söküyorum. geri kalan parçaları da odamdaki kalorifer peteği borusuna bağlıyorum. ülkemin hırsızları kolayı seviyor. hiç birinde meydan okuma yok.

• Beğen
Tepkiler: birkimse123
(temsili)

"artık yeter,yeter,yeter!!!

teca**z haberleri okuyunca,içimden teca**zcülerin elini ayağını kesmek geliyor .

artık yeter,yeter,yeter!!!

forumdaki büyük bir çoğunluğun eşi, annesi, kız kardeşi olduğunu düşünüyorum.biz ne yapıyoruz,gözbebeği gibi koruduğumuz eşimiz, kardeşimiz, annemizle avm'lere,metrolara,marketlere........ dışarı çıkıyoruz, teca**z edilince de ağlıyoruz ve akıllanmıyoruz. şehirde yaşıyoruz,nasıl olsa buraya teca**zcü gelmez deyip duruyoruz.sonra acı son.

bisiklet dostları; eşini, kardeşini anneni ya adam gibi evinin içine,odana koy yada
teca**z edilince ağlama.
markete,avm'ye......... yada gezeceğin yerlere eşini, kardeşini, anneni götürme,illa ki park gezeceksen de yanlarından ayrılma,adam gibi gözünün önünde dursun.

artık yeter,yeter,yeter!!!

ya ucuz ikinci bir ahlak anlayışın olsun,beraber gezeceksen,başından ayrılacaksan yap, teca**z edilirse arkana bile bakma, yada ağlama.

markete-avm'lere,pizzacıya.......yerlere ailecek gidip, sonra da teca**z edilince "zırlayan", tüm BİSİKLET ULEMALARI'na sesleniyorum:

*eşin, anan, bacın evinin içinde dursun
*ucuz bir ahlakın olsun, belki de metresin, git nereye gidersen onla, ona birşey olursa da arkana bakma
*ailenle gezeceksen,başından ayrılacaksan, aileni götürme.

seçim sizin,ne yapmak isterseniz yapın,benden söylemesi."

@Mehmet Levent :) Güzel yöntemmiş. Bundan sonra uygulamayı düşünüyorum. Umarım başka bisiklet severlerin de başına aynı olay gelmez...

(link)

şu ürünü bir incelemek lazım.

@m.muratsevindikl 1 ay önce ben de izmirde bisiklet çaldırdım. Kamera kayıtlarıyla hırsızı tespit edip polise götürdüm ama hırsızın yüzü gözükmüyordu. Polisin yorumu şu şekilde oldu"hırsızın yüzü gözükmüyor savcı buna takipsizlik verir. Hem bizim de işimiz gücümüz var" malesef durum böyle. İnşallah bulursunuz.

@Atilla Gobel İnşallah yeni bisiklete (( Daha önce görmüş olsaydım muhakkak edinirdim bu üründen. Sağ olasın. Siz kullanıyor musunuz ?

@mustafa ç Doğru onların çok önemli işleri güçleri var, ense yapmak gibi mesela. Ya da haksızları içeri almak gibi :/// Desene güvenlik kamerası incelense de sonuç bulamayabiliyorsun ?:S

@m.muratsevindikl kullandığınız kilit neydi? en azından başkaları için tecrübe olabilir (hırsıza kilit dayanmaz tabi)

@m.muratsevindikl Yok kullanmıyorum şöyle bir göz gezdirince gördüm. Açıkçası nasıl çalışıyor onu bile bilmiyorum :)

Geri