Scudo Sports

Yetenek sizsiniz. Halil ve Salih !!!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bende one piece arkadaşa katılıyorum madem öle düşünüyonuz ilk yarışmadıki arkadaş hiç bişe yapmadı öle sahnede dolandı

• Beğen
Tepkiler: OnePiece
Scudo
dolanmamım sebebı sakatlanmıs sabah antreman yaparken ve yenı amelıyat oldum ıyılesın bı daha tv cekımıne ıyı olursam emın ol gece ruyandada gorceksın;)

hayırlısı olsun bır sonrakı turda ızleyecegız merakla beklıorz bu arada bıraz gec oldu ama gecmıs olsun kardeşim..bi an önce iyileşirsin inş.

geçmiş olsun işallah iyileşirsin ama öbür arkadaşlara yazdıklarına katılmıyorum !!

sahne dar geldi ama yinede göğsümüzü kabarttılar sağolsunlar,

yolları açık olsun

yetenek sizsiniz izmir ege üniversitesine geldi 2 bisikletçi arkadaş ve birde patenci arkadaş çıktı showları fena değildi özellikle izleyenler yani salon etkilendi coştu alkışladı ama juriyi etkileyemediler acun kararsız kaldı salona sordu herkez evet dedi ama acun da bunlar izmirli oldukları için alışlanıyo dedi ve hayır dedi hülya avşarda buruk ayrılmasınlar diye 2 hayırdan sonra evet dedi bana kalırsa geçmeliydiler zaten kaç bisikletli çıktıki ama iyi konsantre olamadıklarını düşünüyorum bence bu yüzden elendiler tabi talihsiz bir şekilde patencinin düşmeside var ama juri yok öyle yok böyle tarzında mazaretleri kabul etmiyo acunun söylediği gelmeden önce böyle bir sahnede show yapacagınızı biliyordunuz size son anda sürpriz yapıp sahneye mi çıkarttık demesi oldu

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
boşuna uğraşmayın salihle halili tanımayan yok ondan önceki gösterideki kızın kullandığı malzemeler yeri kayganlaştırmış icene buzda gibiydik diyor salih ve neodim denilen arkadaş ben şahsen pek birşey beklemiyorum senin gösterinden orda tailwhip e benzer bi hareket yapmaya çalıştın oda yarım kaldı yani pekte farklı bir gösteri olacağını zannetmiyorum birdahaki turun burdan erkenden birşeyler söylemen yanlış zamanı ve yeri gelince orda göster herşeyini. ama bildiğim kadarıyla yaptıklarınız bile en az 2 3 yıllık bir çalışma yeni hareketler çıkarmı yada ne kadar başarılı olur bilemem tabi ama başarılar ne diyelim.

• Beğen
Tepkiler: action_man
@action_man

arkadasim sen beni taniyormusun?? hayir. beni iyi derecede taniyan biri ile iyi derecede benim hakkimda muhabbet ettin mi? egerki bu isle ugrasan biri senin yapip veya yapamadigin bir seyi elestiriyorsa ve elestiren kisiyi taniyanlarda ne yaptigini bilenlerde elestireni savunuyorsa bunun arkasinda birsey var demektir. 80cm ye bunny hop la cikmak benim icin hic birsey. 90cm ye kadarda durdugum yerden cikabiliyorum. 130cm yede aynakolun yardimi ile cikabiliyorum. yani durdugum yerden o masaya cikabilirim. durdugum icin istedigim yerden cikabilirim istedigim yerden cikabildigim icinde etraftaki herhangi bir alete zarar vermemde soz konusu degil zaten herhangi bi hiz olmadigi icinde masanin kayma gibi bi olasiligi yok. eger karsindaki insani tanimiyorsan onun hakkinda boyle atip tutma. beni bu forumda yeterince taniyan insan var. facebookta yakin bi arkadasim profilinde paylasmiti bu videoyu ve diger arkadaslarimin soyledikleri tek sey "bu bisiklet surmekse ugur ne yapiyo" kusura bakma ama gosteri benim icin bi faica idi. ben cok iyi oldugumu iddaa etmiyorum. ben senide tanimiyorum zaten halilin bir kac videosunu izledim sadece ve o videodaki halil ile yarismadaki halil arasinda cok buyuk performans farklari vardi. zaten yarisma ege universitesine gelmis katilan arkadaslari kesinlikle taniyorumdur ve izmirde kucuk bi alanda bisey yapicak kimse yok. herkezin hiza ihtiyaci var ama benim bisey yapabilmek icin hiza ihtiyacim yok. benimle ilk surusu olan herkez benim agir cekimde surdugumu soylerlerdi. ben bu yarismaya katilmayi gercekten cok istiyorum fakat ben suan kanada dayim istesemde katilamam. ama eger izmirde olsaydim gelecek bolumde beni tv nin karsisinda izleyebilirdin. slow motion misali.

suanda dizim sakatlandi buraya geldigimden beri(3ay) bisiklet suremiyorum. bisikletim var ama suremiyorum. dizim sakat olmasaydi yarin sana bi video cekerdim. ve sende anlardin bu cocuk bos konusan birimi yoksa bende ayni dili konusan birimi diye.

lamba o kadarda muhım bır olay deıl o kadar sahne de o kadar olur kımse takılmadı zaten ona tbrık edıyorum arkadasları

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
@ujur

ahhhh ahhh ne diyim ki sana ben daha bilemiyorum.. sen halaa ne demek ıstedıgımı anlayamamıssın.. bende kımseye oleyım boleyım demıyorum. ben ortam peşlerindede koşmuyorum yaptıgım tek sey sevdıgım seyı yapmak ben sana sen kımsın mı dedım öylesindir yada böyle o beni ırgalamaz benden cok cok daha ıyı suren arkadaslarım var. ben sana bok atmaya falanda calısmadım artı elestırmenı de begendım cunku elestırılen ınsan durup kendıne bı cekı düzen verip kendını toparlar evet adam haklı gercekten oyle yada boyle der. sende beni başkalarıyla karşılaştırma o zaman. olay gayet ortada.. sanki ben sennin söylediklerinin aksini idda ediyorum.. bana kalsa o görüntülerin tv de yayınlanması bile facia..az çok insanlar görsün anlasın dedık ve cıktık bekledıgımız olmadı ne yapalım sımdı kendimi mi öldüreyim..

• Beğen
Tepkiler: OnePiece
Hayırlı olsun arkadaşlar bu konuda istemeyerekte olsa kapanmıştır...
Konudaki mesajları 2 kez temizlememize rağmen hala tartışma sürüyor.
Öyle veya böyle katıldılar (helal olsun), bizler bilen kişi sıfatıyla bakarsak çok şey yaptılarmı; Hayır... Ama sonuc olarak bunu izleyen insan kitlesi bunların hiçbirini yapamadığı için onlara farklı geliyor. Ha ama bir noktada da iyi oldu çünkü bir sonraki turda daha fazla şey yapıp kendimizi geliştirdik deme şansları ve bir basamak daha çıkma şansları var, umarımda öyle olur.
Bu konu tarafımca kapatılmıştır fakat Halil veya Salih arkadaşımız bana özel mesajla konunun tekrar açılmasını talep ederse açılacaktır. Ve tekrar gösteriye çıktıklarında yine mesaj gönderilen konular arasında olacaktır. Tabii eleştiriler mutlaka olacak ama bunu tartışma boyutuna getirmemek gerekir.
Herkese iyi forumlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri