Scudo Sports

Yeşilpınar

@Mr. BlacK Sehit Ögretmenler Ilkögretim Okulu'nda okudum orda oturuyorduk o zamanlar güzeldi , gerçi oralar hala güzel :)

Ama yokusun sonlarinda Baris Manço Parki'nin oralarda k*rtler oturuyordu oralar hos degildi.Simdi iyice yayilmislardir allah bilir.

Babam emekli olunca memlekete Edirne'ye tasinmistik 10 sene once :)

Scudo
Evet iyice yayıldılar, üstüne Vialand da yapıldıktan sonra Araplar da geldi son durumu düşün artık :D Edirne'ye çok gitmişliğim var, halam orada oturuyor. En iyisini yapmışsınız taşınmakla. İstanbul her geçen gün daha da bir yaşanmaz hale geliyor

@Mr. BlacK Halamlar Sisli'de yillardir,kurtulamadilar.Is güç derken çogu insan batakliktan çikamiyor.

Araplar he :) Zaten Vialand yapilmaya baslanmadan önce parselleri satip Avrupa Kent falan yaptilar.Zemini hazirdi.Desene tam yasanilmaz bir yer oldu orasi da iyice.

Hos Fatih'e falan gittigimizde daha o yasimda midem bulaniyordu,gene senede 1-2 defa gene denk geliyorum zaten Türk kalmamis :)

Yasasin Bagimsiz Trakya Cumhuriyeti diyorum :)

@efearabacii Selamlar hocam.

Alibeyköy'de az oturmamisiz ben dogana kadar.Su basarmis hep ama 2.katta oldugumuz için kil payi kurtulurmusuz :D

Çok kral bi komsumuz vardi hala daha annem ugrar yolu düstükçe.

Eski insanlar komsular çok farkliydi...

@Onur İlker Gündoğdu Doğru gerçekten eskiden bayağı su basarmış bizim buralara hatta bir zaman su baskınında kurbağalar basmış diye bir şey duydum ben :)))

Şehit öğretmenler'in dibinde oturuyorum :D Bu çevrede hiç bisikletçi görmedim sizlerle pedallamak isterim bisikleti alınca

@Mr. BlacK ben de Yeşilpınar'da merkez parkına yakın oturuyorum. Bisiklet tercihi konusunda yardıma ihtiyaç duyarsanız yüz yüze de görüşebilir, bisiklet aldıktan sonra beraber de turlayabiliriz.

Size de selamlar hoş geldiniz evet burada çeşitlilik giderek arttı ve artmaya da devam etmekte. Teşekkür ederim hoş buldum. Fazla uzakta sayılmayız. Evet bizim buralarda bisiklet ile dolaşan ben de kimseye rastlamadım doğrusu, tabi ki ben de pedallamak isterim bisikleti alınca neden olmasın. Aslında bisiklet tercihi konusunda yardıma ihtiyacım olacak şu anda araştırma aşamasındayım ve yakında siteye beğendiğim bisikletler hakkında bir konu açacağım. Tabi ki yardımlarınızı beklerim, uygun bir zaman ayarlayabilirsek görüşebiliriz de ileride neden olmasın teşekkür ederim ilgin için

@Uptown Cyclist Sabah Bloklari'ndan selamlar :D

Küçükken babam Bayrampasa Carrefaur'dan bisiklet almaya göturmustu.Seçin dedi ben de çift amortisörlü mavi bir Castello almistim.

S.Ö.I.O nun üstündeki parkta virajlari yatarak hizli dönmeye çalisirdim , ara sira kayar düserdim :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Ben de Yeşilpınar bölge parkı taraflarda oturuyorum. Bisikletçi arkadaşım olmadığından yalnız sürüyorum çok zaman. Agresif olmayan, sakin bir tarzda şeher merkezinden kenara çıkıp uzun mesafelere tur yapmayı, görmediğim yerleri, köyleri, ormanları keşfetmeği severim. Tanışıp beraber pedallamak çok hoş olur.

Merhaba, Öğretmenler sitesindeyim bende :) yazları oluyorum istanbulda çanakkalede okuyorum. Hazirandan sonra orada olacağım belki denk gelebiliriz :)

Mevlana mahallesinden selamlar :) yakınımda bisikletlilerin olduğunu görmek çok güzel :)

Hoşgeldin diyen konuya cevap yazan herkese tekrardan selamlar umarım bisiklet alımına karar verdikten sonra hep birlikte pedallarız :)

@Kenan Garibov
Ben de bolge parkinin ordayim, arkadas bizim mahallede ne kadar cok bisikletci var yahu? Ama bir tanesine bile denk gelemedik? Acaba yesilpinarda yeraltinda orgutlenmis gizli bir bisiklet tarikati mi var? Nerede bu kadar bisikletli?

@Gökhan BİROL
Evden çıkınca 5 dakika içinde yaşadığımız bölgeden uzaklaşıp gidiyoruz. Bu şekilde oturduğumuz yerde görmek ihtimalı düşük. Başka bölgede denk gelince de uzaktan elle selam gönderip geçiyoruz.

merhabalar herkese
bende yeşilpınara döneli birkaç gün oldu
yol bisikletim var ve hiç bisiklet çevrem yok
aktif arkadaşlar varsa birlikte pedallamak isterim
bisikletle hangi yollar daha güvenli hangi rotalar var bilmediğim için şu sıralar tek çıkmaya çekiniyorum açıkcası

Geri