cumartesi olursa eminönünden katılabilirim size, 14.30 dan sonra işteki mesaim bitiyor. pazar günü de olabilir, sabah erkenden çıkılıp uzak bölgelerede gidilebilir. bir araya toplanalım rota kolay
Pazar günü 10:00 yeşilpınar minibüs durağı olarak değişiklik yapalım. 3 haftadır hafta sonraları bisiklete binebiliyorum Uzun bir rota kaldırabilir miyim?
Gelecek arkadaşların durumlarına göre konuyu takip edilim.
bana uygun pazar günü. idmanlı olmanız önemli. uzun tura çıkmadan önce kesnlikle kısa turlar yapıp kasları alıştırmak gerekir, idmansız uzun tura çıkmak sakatlıklara bile sebeb olabilir. bizim güzergahımız yeşilpınar-eminönü-kabataş boğazda gidebildiğimiz kadar gider artık yeter burda kalalım dediğiniz yerde mola verip çay içip,sahil keyfi yapıp alternatif yada aynı yoldan geri dönebilriz.
küçükköydeyim bende akşamları küçükköy sarıyer arası gidip gelirim cuma günü içinde karaburun'a gidicem gelmek istiyen arkadaşlar gezitur organizasyon kısmından iletişime geçebilirsiniz
Konuyu dirilteyim dedim Yeşilpınar"dan bisikletçi ve beraber pedallamayı düşünen arkadaşlar varsa bu konu altında küçük çaplı bir gezi grubu oluşturabiliriz aslında.
Merhaba ben de c.topeldeyim, şu an bisikletim yok ama en kıza zamanda bir katlanırla aranıza katılabilirim saya yolunu bisikletle çıkabiliyor musunuz bu arada?
Normalde pek uğramam ama Şen Bisiklet'e işim düştü. Saya Yolu'nu 2-3 gün önce yol bisikleti ile tırmandım. Benim performansıma göre çıkılabiliyor. Sorun yok.
Yalnız yol çok bozuk. İrili ufaklı bir sürü çukur ve yükseltilerle dolu. Ayakta sürecek arkadaşlar dikkatli olsun.
Merhabalar arkadaşar,yarışmaya yeşilpınar ve çevresinden katılıyorum.Oradan olan arkadaşlar varsa mesaj yoluyla beraber tur yapabiliriz ya da var olan turlarınıza gelebilirim hepinize iyi pedallamalar
Herkese selamlar ben Umut. Konuyu açmam biraz geç oldu ama öncelikle siteyi biraz inceleyip açıkçası ortamı görmek istedim.
Aranıza Yeşilpınar'dan katılıyorum. Bunda yaklaşık bir 8 sene öncesine kadar bianchi yol bisikletim vardı. O gün bugündür bir bisikletim yok Artık yeni bir bisiklet almamın zamanının geldiğini düşünüyorum çünkü ne arabanın ne de başka bir şeyin bisikletle tur atmak kadar zevkli olduğunu düşünmüyorum. Senelerdir şehir trafiğinde arabalarla gidip gelmekten bıkmış vaziyetteyim. Hoş işe gitmek için yine bisiklet kullanamam ama yine de boş vakitlerimde benim için çok faydalı olacağını biliyorum. Tabi ilk başlarda çok zorlanacağımı da biliyorum sonuçta kondisyonu geri kazanmak hiç de kolay bir şey değil.
Bunların dışında tasarım [grafik & web] ile ilgileniyorum. Parapsikoloji, dünya dışı yaşam, sinema, müzik, spor vb. ilgi alanlarım içerisinde. Neyse konuyu daha da fazla uzatmak istemiyorum zamanla birbirimizi daha da iyi tanıyacağımızı düşünüyorum. Tekrardan herkese selam olsun.
Hoşbulduk Demek Cengiz Topel tarafında oturdunuz, şimdi oraları rezalet bir durumda. Artık Cengiz Topel yolundan arabayla geçmek resmen işkenceye döndü. Düşünün ki yolun ortasına arabasını park edip daha doğrusu yol ortasına arabasını bırakıp giden insan kılığında olan yaratıklar doldu Şu anda ne tarafta oturuyorsunuz peki, bir bakıma kurtulmuşsunuz