Scudo Sports

yeşillll.. beyazzz.. en büyük bursaaa...:)

Scudo
heh ya kadir iyi ettin paylaşmakla abi bunca suredir niye eklemiyodunus.videoyuda beklıorum şahsen yakında freeridetr olarak bursada olmaya çalısacagız :)

Selam Kadircan.Sizi forumda görmek güzel devamınıda bekliyoruz.Vayy vayy vay sizde birde Rocky Mountain RMX de mi vardı yahu:rolleyes: Bence bu makinaları mutlaka Dh -Fr Ağır Silahlar bölümünde paylaşmalısınız.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geleceğin Dowhilci ruhlu ekibini şuanda hazır görüyorum! :D Süpersiniz arkadaşlar!:eek: İlerleyen zamanda videoları ve fotografları forumda paylaşırsanız biz de şevke gelebiliriz belki DH-FR a olan ilgimiz artabilir :p
Fazla bekletmeyin! Bol aksiyonlu ve eğlenceli günler

rmx li arkadaş bizi bu işe başlatan.şu anda iskoçyada parkur hazırlamakla geçiyor günleri :) bizde bir an önce beraber parkur hazırlayacak arkadaşların aramıza katılmasını umuyoruz.

Türkiyede insanın yalnız olmadığını bilmek çok güzel fotoların devamını bekliyoruz fotolar için teşekkür

• Beğen
Tepkiler: sadana
kadir can merhaba

ben onur

haftasonu bursaya gelme planim var

dh-fr yapicak arkadas ariyorum

en kisa zamnda bana ulasirsan sevinirim

0532 640 80 80

haberini bekliyorum

gorusmek uzere

merhaba
şehir dışında olduğum için mesajını henüz okuyabildim.
bursaya gelme planların hala devam ediyorsa ben bursadayım.görüşmek üzere

Güzel paylaşım ve downl hill tarzı xc den sonra en beğendiğim ve heycanla izlediğim tarzdır.Bu tarzın daha iyi yerlere gelmesi ve geliştirilmesi dileğiyle..
İyi Forumlar..

Bütün tarzlar da kona bir numara..Bence tabi.KAzasız sürüşler diliyorum.

(link)
(link)
(link)
(link)

İyi Forumlar.

Geri